|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 5.61% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 0.93% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
12 | 11.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
19 | 17.76% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
69 | 64.49% |
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przeczkole.
![]() "Dobra mogę przyjść, to o której może o 16:30? A kończymy o 15" :laugha: I czas się cofnął... No i poza tym oczywiście - mnóstwo błędów interpunkcyjnych. Mnie się nie chce szukać tych ukrytych treści. Wy widocznie umiecie nie zwracać uwagi na błędy. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najpierw dam opis postaci bo niektórzy się gubią
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynka spojrzała na Sare była strasznie rozwścieczona i krzykneła -A ty kim jesteś? Sara się odwróciła i poszła zrobić sobie kawę. W pokoju Alicji...... ![]() -Ej ta pani jest głupia-Powiedziała ze zdziwieniem Kama -Tak samo myśle Nagle ktoś zapukał do drzwi pokoju Alicji.Dziewczynka nie zwracała uwagi na to i sięgneła po poduszke i żuciła się na niom z krzykiem -A masz!! Dziewczynki zrobiły z pokoju harmider. i znowu ktoś zapukał do drzwi, ale to było już z krzykiem -Alicja!! chodź coś ze Seabastianem się stało Sebastian kaszlał choćby czymś się otruł.Elżbieta zadzowniła do szpitala po 5 minutach go zabrali. Wszyscy płakali, tylko Sara jakąś mine podejżaną miała Karetka przyjechała zabrała małego do szpitala miał operacje. Okazało się że coś niestrawnego zażył podobnego do narkotyków i że jego stan nie jest stabilnyi że zostanie jeszcze miesiąc w szpitalu lub dłużej. Elżbieta i Sara poszli do ubikacji coś omówić a ja niewiedziałam co ciekawe. ![]() Przyszli i mi oznajmili że mam iść do szkoły z internatem nie mogłam nic uwieżyć -No córeczko nie ma się czego bać będzie dobrze i wrócisz gdy Sebastian wróci ze szpitala -No właśnie -Jak zareguje Alicja? -Czy Sebastian wyzdrowieje? -To więcej w następnym odcinku!! Ostatnio edytowane przez basia11 : 15.03.2006 - 16:31 Powód: bo tak! |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No cóż, odcinek jest bardzo krótki, wydaje mi się, że przedstawienie postaci jest o 2 razy dłuższe
![]() Po 1. Zdjęcie Ali jest rozmazane (to pierwsze). po 2. Jest bardzo dużo błędów. po 3. Można się domyślić dlaczego Sebastian (ten mały tak?) się otruł. po 4. Odcienk nie zabardzo mnie zaciekawił :con: . Tak z ciekawości ile stron Wordowych zajął ci ten odcinek? ![]() (poruszając temat długości odcinków, 2 odcinek mojego fs, jest gotowy i ma 4,5 strony bez zdjęc oczywiście xP ) Ocenka: 3/10 - słaba niestety, przykro mi ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Odcinek strasznie krótki przedstawienie postaci jest dłuższe. Jak już było pisane łatwo sie domyslić kto otruł Sebastiana, mi to jednak nie przeszkadza. W przedstawienu Alicji napisałaś "Panna" chyba każdy sie domyśla, że 6 letnia dziewczynka jest panną
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Omg... Szyd ;-P
Kama Panda? Muahahaha... sie uśmiałam xD Boże, tu jest tak dużo błędów, że wymieniając je chyba musiałabym siedzieć do rana :wacko: Np. Co to jest: "Elżbieta i Sara poszli do ubikacji coś omówić a ja niewiedziałam co ciekawe." Kto to mówi? W jakiej osobie? Co? ![]() Albo to: "żuciła się na niom" - no bzdura... w wieku 11 lat takie błędy? Ech... :con: Co troche krótki odcinek ;-P Ale myśle, że jeśli chodzi o ilość błędów to pobiłaś rekord ;-P Niahaha... Czekam na kolejny odcinek ;-P Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zrobiły z pokoju harmider. O rety. Jak im się to udało?
Momentami w sumie niezłe... Treściowo. Interpunkcja z ortografią i gramatyką poszły natomiast na spacer do lasu. Ale ogółem, nie jest aż tak fatalnie. Fakt, napisanie o złej lesbijce jest w tej chwili czymś dość nowatorskim (aczkolwiek chciałabym dożyć czasów, w których wszyscy by uważali, że o złych lesbijkach pisać nie można. Byłoby to jednak lepsze od tego, co się dziś wyprawia. <pozdrowienia dla władzy>) |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Przyznam, że jest parę błędów.. .Nie będę ich wymieniać... No, moze jeden, w tytule xD Mianowicie pisze sie "lesbijka" a nie "lezbijka" :]
Co do fs moze być, chociaż całkiem dobrze by było zmienić styl pisania. Bo po przecinku powinna być spacja, jak po kropce i myślniku xD No cóż, moja ocena to ... 3 gwazdki :3 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kompletny brak słów...załamuję ręce!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Heh..7 stron już a ona napisała tylko 1 odcinek...też ta chce w stratosferze ^^
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Carina, odcinków jest więcej (3 czy 4, nie wiem, bo nie ponumerowała ani nie dała spisu treści
![]() ![]() Do tematu- szkoda, że autorka nie kontynuuje, było śmieszne. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|