Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2006, 07:55   #1
Nikki
Guest

Domyślnie

Mi się wydaje, że oni zrobili coś takiego, żeby nie było, że dorosły (lub młody dorosły) nie ma żadnych wspomnień. Aby było wrażanie, że jak był dzieckiem też coś robił. A poza tym nie sądzicie, że u nas też większość osób przeżywa swój pierwszy pocałunek jako nastolatek? Grając tyle lat w simsy, przynajmniej niektórzy, powinni zauważyć, iż nie wszystko w grze tyczy się prawdziwego życia.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2006, 13:12   #2
Madi_girl
Guest

Domyślnie

Zgadzam się, ale wtedy nastolatka również powinna mieć opcje zajścia w ciąże, jeśli tak bardzo ciągnie nas do tego realizmu.

stare 17.03.2006, 14:38   #3
akaj
Guest

Domyślnie

Jest taki hack żeby nastolatka była w ciąży przez Bara-Bara.
Ale jak sobie zrobisz dwóch simów dorosłych i zrobisz ich jako mąż i żona oni będą mieli że jego żona/mąż się znimi pocałowali po raz pierwszy.

stare 17.03.2006, 15:38   #4
Midey
Guest

Domyślnie

to musiala byc studentka tez mialem taka sytuacje moze podobna moj sim calowal sie z simka potem zniknela z domu i bylo widac tylko cien w histrorii to znaczy ze simk moz umarla lub skora spowodowala znikniecie jej

stare 18.03.2006, 06:34   #5
Andil
Guest

Domyślnie

Simy zawsze mają kilka dziwnych wspomń, chyba że są "prawdziwymi urodzonymi" simami. Ale zawsze przy pierwszym pocałunku z mowym simem powinny pojawiać się podwójne usta.

stare 07.04.2006, 18:30   #6
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

To jest zawsze u każdego uzupełnia braki u dorosłego, tak jakbyś prowadziła nim od nastolatka....
stare 08.04.2006, 11:47   #7
.:Patison:.
Guest

Domyślnie

Mnie to wcale nie odpowiada... Nie można za pomocą SimPe edytować/kasować/dodawać wspomnienia?

stare 08.04.2006, 14:25   #8
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał .:Patison:.
Mnie to wcale nie odpowiada... Nie można za pomocą SimPe edytować/kasować/dodawać wspomnienia?
Oczywiscie ze mozna. Ja swoim simom wykaszam "zbedne" wspomnienia jak mi gra zaczyna przymulac. Zdaje sie ze to sie robi w "sim memory" dalej klikamy na sima Po prawej jest okienko z jego wspomnieniami i tam klikamy na to ktore chcemy usunac. Nastepnie "remowe" i gotowe. Jeszcze tylko trzeba kliknac "Commit" i po usunieciu wszystkim simom zbednych wspomnien zapisac calosc.

stare 08.04.2006, 17:32   #9
Kate49
Guest

Domyślnie

A ja miałam też coś dziwnego O_o Mój świeżo stworzony sim po uruchomieniu w pierwszy raz w domku miał w wyposażeniu dyplom za studia Może to jakaś losowa interakcja?

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania