|
|
#11 |
|
Guest
|
Zrobiłam simkę w stroju Kosiarza. Kiedyś muszę zrobić fotkę jak wygląda, gdy jest impreza
Wiecie co? Gdziekolwiek ta simka wejdzie to nad każdym pojawia się chmurka z jej głową. Naprawdę! Nie wiem czemu, ale bez przerwy się sypią chmurki (powodzenie? ) A na imprezie... :laugha: Można umrzeć ze śmiechu!!! 1.Przychodzi 8 osob do 8-osobowej rodziny. Między innymi tą simkę. 2.Zamykasz wszystkich w pokoju (oprócz tej kosiarki :p ) 3.A potem ją wpuszaczasz. Pojawia się las chmurek :laugha: Oczywiście, nie wszystkie jednocześnie, chociaż raz zdarzyło mi się coś takiego, że wszystkie pokazały się jednocześnie ale nie zdążyłam zrobić zdjęcie ;( A dzieciaki, który nawet jej nie znają (niektóre znają ) cały czas się w nią wgapiają, niektóre ją męczą, żeby wzieła na ręke :laugha: Czy to jest normalne???????? :wacko: Chyba przyczyną tego nie jest strój.... Simowie (raczej komputer) nie zwraca uwagi na strój... Jak ja tą simkę KOCHAM!!!!! Ze względu na dziwną popularność...
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|