|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Chcesz ściągnąć? Prosze bardzo:
http://rapidshare.de/files/15826126/...lasa_.rar.html |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Elegancki i utrzymany w ładnych tonacjach i nie oczo***ny jak poprzednie. Bryła bardzo fajna - kształtna i lekka jak zwykle. Podoba mi sie Twoj akademik Pawlo.
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Szkoda, że dałeś miniatury...
Akademik mi się podoba, jest w stonowanych kolorach, bardzo ładnie wygląda z zewnątrz. Wewnątrz jest prosty, również w stonowanych kolorach. Widać, że nie ma tam luksusów, ale mi to nie przeszkadza. Podoba mi się przede wszystkim rozmieszczenie pomieszczeń i pokoje. I "wejście" oraz jadalnia.Właściwie nie mam do czego się przyczepić, wszystko jest w porządku. No, może większy parking (na większą liczbę samochodów) wyglądałby naturalniej. Ale tu już musiałbyś użyć kodów. ![]() Ogólnie fajny- 8/10 ![]() Pozdrawiam
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dzięki Asiu.
Proszę resztę osób żeby pisali opinie. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Eeee Pawlo, czego ty mnie spamujesz co??? O_o, przecież prędzej czy później się wpisze... eh, niecierpliwy jak cholera jesteś xP
Akademik niczego sobie, ładniejszy, niż ten z kolorowym salonikiem. Troszkę chyba w nim mało miejsca, ale myślę że simy się nie blokują, więc jest dobrze. Ogródka mi brakuje!! Oooo, i znów te śliczne prysznice. Fajny Pawlo Fajny ten akademik.
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 12
|
Bardzo fajny akademik. Z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje xp
W środku zresztą też, tylko mogła by być lepsza jakość zdjęć, wtedy lepiej widać Nie podoba mi się ten czerwony pokój, bo nie lubię tego koloru x)Ale ogólnie akademik fajny xp 8/10 |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Podoba mi się. Bryła ładna, wnętrza też, jedyne co mi sie nie podoba, to to że jestt w nim troszke ciemno, ale ogółem jest good
Moja ocenka 8/10 PozdrawiamCalintz |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Muszę powiedzieć że jest lepszy niż pozostałe... Ale dalej nie w takim stylu, który mnie powali z nóg
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|