![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hEJ
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
zmiień w ustawieniach grafiki
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie trzeba nic przeinstalowywać, po prostu podczas gry zmień w ustawieniach (opcje grafiki/wydajności) "odbicia światła" z wyłączonych na włączone.
Ale nie wiem, czy te ustawienia mają też wpływ na Tryb Tworzenia Rodziny, u mnie w TTR odbicia w lustrze były, kiedy jeszcze nie ustawiłam sobie w grze na włączone.
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() Tyle, że u mnie zawsze było odbicie w Trybie Tworzenia Rodziny. Ale może najpierw ustaw te odbicia, a jak dalej nie będzie, to napisz tutaj ponownie? ![]() A jak nie, to powodem może być np. słaba karta graficzna. Ale najpierw sprawdź.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Chodzi Ci o detale Simów i tekstur? Wszystko będzie wyraźniejsze, ubrania i włosy nie będą rozmazane, Simy nie będą miały złączonych palców i kanciastych ramion, grafika będzie o wiele ładniejsza. Tylko, że gra może trochę zwolnić i się zacinać.
Tutaj masz temat o czarnym odbiciu w lustrze: http://forum.thesims.pl/showthread.p...czarne+odbicie
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam podobny problem.
Mam zainstalowane wszystkie częsci simsów wrez z świętami. Ostatnio spokojnie budowałam sobie domek dla mojej rodzinki. Aż tu nagle: "Sratata aplikacja zostanie zamknięta". Każdy wie o co lata. Gierka się wyłączyła. Odechciało mi sie grac. Pocieszenia poszłam szukac na czacie ![]() Następnego dnia znów postanowiłam zagrać. Wcześniej wyłączając antywirusa (wcześniej nie musiałam tego robić ![]() Wczesniej tego nie bylo, tylko po tym komunikacie z aplikacją... Mój komp: Procek: Athlon 64 3000+ Mhz 512 DDR RAM Karta Graf. GF 6600 Podałam tylko te najistotniejsze wiadomosci. Dzisiaj postanowiłam się poświęcić. Zainstalowałam calutką grę od nowa. (Zajelo mi to z 1 godz :/) Ale lustra są takie same... Co robic...? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a sprawdzalas w opcjach graficznych, czy masz wlaczone "odbijanie swiatla" (czy cos podobnego)?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wystarczy zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej i powinno pomóc
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |