|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
1 | 12.50% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
1 | 12.50% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
6 | 75.00% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#21 | ||
|
Reputacja: 10
|
Sorry, ale ja się pogubiłam... Przegapiłam w ogóle odcinek trzeci, teraz patrzę, a parę postów nad moim jest 4.
Ja czytałam tylko dwa pierwsze, jak pisałam poprzedniuego komenta. Naprawdę się można pogubić. :wacko: Uporządkuj to jakoś. Dawaj nowy post z odcinkiem, a nie z informacją, ze jest i edytujesz stare posty...Odcinek trzeci był bardzo krótki. Dopiero co zaczęłam czytać, a ju.ż skończyłam i właściwie prawie nic się nie wydarzylo, więc nie mogę nic szczególnego powiedzieć. Nic nowego się z tego odcinka nie dowiedziałam (wiem to samo, co po lekturze drugiego), jestem cieawa, co dalej się stanie, ale jak na razie akcja się nie rozkręca i do niczego nie prowadzi. Tekst jest napisany dobrze. Zdjęcia mogą być. Odcinek czwarty- wystapiły jakieś problemy z linkiem do obrazka, jak widzę. Cytat:
"- Co? - zapytałam." Cytat:
"- Silver! Miałem Ci powiedzieć! To twoja matka! - wyrzucił to z siebie." Poza tym wszystko OK. Wreszcie cos się zaczęło dziać, tyle że znowu za chwilę się skończyło. Wszystko dzieje się jakby w przyspieszonym tempie, każdy odcinek kończysz dobrze, ale w miedzyczasie powinno się coś więcej dziać: możesz wpleść jakieś wspomnienia, uczucia bohaterki, opis codziennych czynności. Byle co, żeby to nie działo się tak szybko. I żeby można się w to było wczuć, żeby był jakiś klimat. Nie wymagam wiele, po prostu mogłabyś trochę to rozwlec. Albo zdwóch odcinków, które piszesz, zrobić jeden (chodzi mi o następne, a nie te, co są).Jeszcze nie oceniam, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 19.03.2006 - 15:00 |
||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|