|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Więc... U mnie wygląda to tak. (gram tylko na Miłowie, z tych maxisowskich otoczeń
)Ćwir: Mortimer ożenił się z Diną Kaliente, próbowałam "stworzyć" im dzieci, ale coś im nie wychodziło Niedługo po ślubie Morti zmarł.Kasandra zerwała z Donem, wyszła za Dariusza Marzyciela, z którym ma córkę Bellę (imię po babci ). Dariusz umarł. Kasandra ponownie zaręczyła się z Donem, wyszła za niego. Bella jest dorosła.Aleksander dorósł i zmarł (muchy go zjadły ).Przyjemniak: Marysia i Daniel doczekali emerytury i zmarli. Andżelika dorosła i wyszła za Damiana Biedaka. Liliana dorosła i wyszła za Szczepana Marzyciela. Biedak: Balbinka urodziła synka Roberta, ponownie wyszła za mąż, za podstawionego przeze mnie Pitera Soup'a Zmarli oboje.Robert, Damian i Błażej są teraz dorośli. Pisałam już, że Damian ma żonę. ![]() Kaliente: Dina po śmierci Mortimera adoptowała córeczkę Bernadetę, która jest teraz nastolatką. Nina wyprowadziła się do Dona, ale ten zostawił ją dla Kasandry. Adoptowała syna Sama. Hak: Jeszcze w nich nie grałam ![]() Próchno: Jeszcze żyją A tak poza tym nic nowego Lotario: To już wiecie. Marzyciel: Też już wiecie ![]() Mam zamiar zrobić tak: Bella Ćwir (córka Kasandry) wyjdzie za Roberta Biedaka. Błażej Biedak nie wiem co zrobi. :] Damian i Andżelika Biedakowie będą mieli dzieci. Szczepan i Liliana Marzycielowie też. ![]() Może pogram w Haków i wymyślę przyszłość dla Lucyny. Uśmiercę starych Próchnów. ![]() No i to chyba na tyle by było. Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 18:04 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ćwir
Bez zmian Przyjemniak Bez zmian Lotario Don narobił sobie kłopotów z Alfredem Brice -mężem Balbiny Biedak Kaliente Dina i Nina zakochały się w nowym simie z wzajemnością - Royu Brice (synu Balbiny i Sławomira) PróchnoŻyją, lecz bez domu Marzyciel Młody chłopak poszedł na studia i tyle Biedak Balbina wyszła za mąż za Alfreda Brice. Alfred Brice skonstruował robota sługusa-Śrubkę. Zakochał się w niej ( ). Balbina nakryła go na zdradzie i odeszła od niego, Śrubka wkurzona też odeszła od Alfreda. Alfred poprawił kontakty z Balbiną i zapłodnił Stellę Terrano- kosmitkę z Nowej Politechniki i ma z nią 2 dzieci: chłopca Mateusza i dziewczynkę Idę. Balbina urodziła syna (jej i Sławomira) Roya Brice. Ten ukończył studia i ma aktualnie 7 kochanek (w tym Dinę i Ninę oraz studentki). Damian i Błażej zostali sami w domciu (bez mamy i taty) i być może niedługo ich opieka społeczna zabierze.Hak W nich jeszcze nie grałem Poza tym: Stella-kosmitka ma 4 dzieci (wszyscy są zieloni i o czarnych oczach-nic nie przeszło po tatusiu). Zaszła tylko 2 razy w ciążę, ale 2 razy urodziła bliźniaki. Ma 3 dziewczynki i chłopca. Jedna z córek Ola już ukończyła studia i spełnia swój cel życiopwy- zostać Legendą Sportu. Reszta dzieci Stelli się ożeni i pozakładają rodziny z "normalnymi simami", by zaludnić kosmicznie Miłowo
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|