|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
0 | 0% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 18.18% |
2 gwiazdki - Zgroza |
4 | 36.36% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 45.45% |
Głosujących: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Że niby o co chodzi w tym fotostory? :wacko: Bo ja nie za bardzo zakumałam całą tę fabułę... Że o co ta Cherry czy jak jej tam, pokłóciła się z tym fotografem? A potem on niby sie w niej bujnął? Eee... nier chcę spisywać na straty tego fs, bo może być lepiej, ale z największą chęcią oceniłabym na 2/6...
Pozdrawiam Ineyasha |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Graficznie komiks prezentuje się o wiele lepiej niż "Siedem dziwnych dni"- zdjęcia są duże, wyraźne, czcionka estetyczna (czasem trochę zamazana, nie wiem, czemu) i bardzo ładny plakat. Tylko ten róż na drugim obrazku jest zbyt jaskrawy i są czasem podkreślenia wyrazów w Wordzie. Możesz to zlikwidować na 2 sposoby: albo wymazać w Paintcie, albo w wordzie kliknąć prawym przyciskiem na wyraz i wybrać "zignoruj" (wtedy zniknie to podkreślenie).
Jeśli chodzi o fabułę to nic nie zrozumiałam. Pojedyncze zdania mają sens, ale ich połączenie- już nie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A na 3. obrazku jest tyle dymków, że nie wiem, w jakiej kolejności mam je czytać. Ale nawet jakby były ponumerowane, też nic bym pewnie nie zrozumiała. ![]() Mimo, że nie wiem, o co w tym chodzi, uważam, że to najbardziej jak dotąd udane z Twoich fs, najbardziej dopracowane. Ale mimo wszystko wolałabym, żebyś dodał TROCHĘ sensu, bo tutaj nic nie trzyma się kupy, prawie każdy pojedynczy obrazek to dla mnie inna historia. To chyba jest zrozumiałe tylko dla Ciebie... Ocenię po 3. odcinku. ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
katherina, wliczyłam TO FS.
Ma 4 porzucone, jedno skończone no i to. Midey, przyhamuj trochę |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ekhem...znowu?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Trochę dziwne, nie zabardzo rozumiem tego FS
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Dobra... To znaczy nie dobra. Nic nie rozumiem... Powinien byc jakis tlumacz... Jest dziewczyna, modelka, ma meza, nie wiem kim sa te dwie dziewczyny na koncu... Jesli zrozumiem o co chodzi to moze dam ocene... Na razie... Daruje ja sobie
![]()
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Prawie nic z tego nie zrozumiałam.
Które to Fs lub Komix które robisz? Weż się za jedno, skończ je i zacznij następne. Siedem Dziwnych dni Odlotowe Agentki Jakieś tam z górą w roku 2333 czy coś takiego I to. Cytat:
I on skończył jedno fotostory które miało 4 odcinki. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak wiekszość komentujących ja również (i znowu) nic nie rozumiem :con: :wacko: W końcu ja sama nie wiem, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z tym fs. A poza tym to już twoje kolejne fs, jak tak dalej pójdzie to 1/2 forum to będą twoje dokończone lub niedokończone fs!!! Proszę, OPANUJ SIĘ!!! :wacko: . Wiesz mam do ciebie prośbę, ja chętnie dowiedziałabym o co tu chodzi, dlatego może napisz nam fabułę tego fs (tak ogólnie), bo jak narazie to ja i większość nic z tego nie rozumie :con:
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nic nie rozumiem. Czytałam dwa razy i dalej nie wiem o co chodzi.Albo nie umiem czytać ze zrozumieniem, albo coś jest nie tak z twoim tekstem. Sądząc po opinach poprzedników, to raczej to drugie.
Z tekstem jest lepiej, to nieźle jak na twój wiek. Ale przyznam się, że przy twoich tekstach, a szczególnie słowie 'dobijak' miałam napad niepochamowango śmiechu. Nie chce być oczywiście niemiła. Pisz dalej i rozwijaj swoje horyzonty XD |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
niewypał. przynajmniej na razie. zdjęcia, delikatnie mówiąc beznadziejne, tak..2/10. treść nie lepiej. całośc po prostu NIEZROZUMIAŁA. nawet nie zadawałam sobie trudu, by próbować pokapować coś, z tej historii, bo chyba nie ma sensu. słoneczko, ja ci nie radzę tego kontynuować... no chyba, że w drugim odcinku wyskoczysz z jakąś rewelacją. a tak to sobie odpuść. forum zaśmieca.
p.s.nie wiem, czy ktoś ci już to wypomniał, bo nie czytałam komentów, ale w tytule masz nawet błąd. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|