![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mógłbyś poświęcić trochę czasu na ściągnięcie dodatków. To chyba nie jest takie trudne, a jak ściągniesz parę mebli to się świat nie zawali. Bo po prostu to wygląda beznadziejnie. W ogóle wnętrze jest dziwne, ponieważ w większości pomieszczeń jest wykładzina (i to niebieska do białych ścian O.o). A mable to kompletnie nie pasują do siebie i do niczego innego. A tak po za tym do jakie masz dodatki?
P.S. Napewno da się znaleźć ściany i podłogi do marokańskich mebli.
#13 |
Guest
|
![]()
Chciałem ściągnąć dodatki, ale niestety mi nie działają. Jednak obecnie hostinguję zdjęcia do mojego new przytulnego domku, z którego osobiście jestem dumny. Za 20 minut będziecie mogli go oglądać
![]() |
![]() |
#14 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dobra, przyznam się. Kompletnie nic nie umiem. Próbowałem kiedyś ściągnąć taki abstrakcyjny obraz. Nie działał, więc pomyślałem, że mam jakiś problem z simsami i dałem sobie spokój.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Widze, że tym razem zdjęcia są wreszcie wklejone na forum
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Taaaa. rzeczywiście Paranoidalna Bzdura X>
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Powiem dziwaczne - ale nie na tyle, żeby uznać to za genialne dzieło. Bryła nie z tej bajki. Wnętrza klasyczne, ale przyjemne. Jakby dach był szklany zdecydowanie byłoby ciekawiej.
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Okropne...
Całość nietrzyma sie kupy.. pomieszane style... /niejest on zanowoczesny jak na piramide ![]() W pokojach wszystko "przy scianie" okropnie pusto, wystrój zerowy :con: xP daje: 3/10 - wystrój 6/10 - bryła 2/10 - klimat średnio: 3+/10 za dobre chęci ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy tak mialo być czy nie. ALe nie podoba mi sie ..
Sciany są biale i nie ma tam stylu.. sorka najwyzej 2/10 :con: |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|