|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 20.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
2 | 40.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 40.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 5. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
No to tak. Ogolnie jest nawet ciekawie... Ale mam pare zastrzezen. Brak polskich znakow. Brak przerwy po kropce. Mala czcionka jest ok, ale za male przerwy miedzy wersami... Dziwnie sie czyta... No i na zdjeciach widac wszystkie te "growe" chmurki, plusiki itp. Z ocena poczekam, moze bedzie lepiej
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
plusy:
Historia Obrazki minusy: Dokończ siostry Ashate to jest super fs! problem z simami maja dziwne palce ![]() ogolem 6\10 dawaj kochana :* |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hm... powiem szczerze, że zaciekawiła mnie ta historia... Ale czy wyjaśni się co stało się z tym Sebastianem? ;-P
Zdjęcia też są całkiem ładne, najbardziej podobają mi się te dwa dotyczące wspomnienia tej matki. Martwi mnie jednak to, że jest dużo literówek i powtórzeń np. "A oto moja najstarsza siostra o której wcześniej wspomniałam. Ma 37 lat i jest najstarsza z nas" Narazie nie będe oceniać, ale czekam na 2 odcinek. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zaczna sie ciekawie
![]() Nie zauważyłąm błędów, ani literówek. Może to być dobre FS ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
hmm.. zdjęcia są ciekawe...
Super, że to FS jest "komiksem".. ..ale niektóre teksty są... denne... poza tym FS świetny ![]() Tylko popracuj nad drobnymi błędami ortograficznymi, tzw. literówkami i znakami interpunkcyjnymi - a będzie znakomicie ![]() ...ale to tylko moje skromne zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|