Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2006, 17:55   #1
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał koslawy
Nie pasuje mi bowiem kilka przedmiotów. Np. ten wazon z róży w holu. patera z cytrynami w jadalni, zasłony i łóżko w sypialni.
To łóżko ma, jak dla mnie, zbyt nowoczesny kształt
Wazon mi też nie pasuje, zapomniałm go usunąć. Patera jak najbardziej mi tam pasuje, a łóżko, nie wiem co widzisz w nim nowoczesnego O.O
Cytat:
I brakuje mi tutaj takiego wielkiego, obfitego ogrodu - takiego, jaki często jest w Twoich produkcjach.
No, mnie też, ale niestety, nie wiem jak można wykraczać poza teren działki, a to największa, jaka jest dostępna.
Cytat:
P.S. Teraz to się chamsko czepnę XD W kuchni jest kominek. Dziwny kominek, bo dreno leży na samej podłodze. A podłoga jest drewniana. Pożar murowany XD
Nie mogłam znależć innego kominka który mógłby służyć za piec w kuchni w dworku. Jeśli taki masz to ja poproszę.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2006, 18:02   #2
koslawy
Guest

Domyślnie

W łóżku... Ee... nie wiem, nie pasuje mi ten okrągły kształt
A patera nie wiem... wydaje mi się, że jest jakaś szklana, plastikowa? o_O
Ale dobra, nie przejmuj się - z moim wzrokiem jest coraz gorzej xD

A z kominkiem to był taki jakby żart :> Sam takiego też nie mam

stare 23.03.2006, 18:13   #3
Nirrti
Guest

Domyślnie

przecudny!!!!!!!
bezapelacyjnie 10/10!!!
domek z zewnątrz:
bryła ładna, aczkolwiek ze wszytkich elementow najmniej mi sie podobala. oprócz tego nie mam żadnych zastrzeżeń. ogród ćlicny.
wnętrze:
och tak, jest klimat, i to w dodatku mój ulubiony styl~___~. uwielbiam takie domki, tym bardziej, że ten jest zrobiony doskonale! mebelki wszędzie pasują, wszytko ładniutkio rozmieszczone i jeszcze jeden plusik za to, że nie zrobiłaś kolosa, które ogląda siem koszmarnie długo. twój domek jest w sam raz. ilość zdjęć mnie nasyciła i równocześnie nie zanudziła.
do tego takie postacie....no prawdziwe cudeńko!
p.s. niektóre meble ustawione są skośnie...czy zrobiłaś to kodem? wiem, że na tym forum już na pewno ktoś go podawał, ale ja nie mogę się doszukać i czy byłabyś tak miła i go podała? bardzo by się przydał*______*
pozdro

stare 23.03.2006, 18:15   #4
Eveline
Guest

Domyślnie

Jasne, nie ma problemu: boolprop allow45degreeangleofrotation true

stare 23.03.2006, 18:33   #5
Yanade

Reputacja: 10
Domyślnie Śliczne:)

Nie no domek jest śliczny!Uwielbiam domy w takim stylu,takie tajemnicze,pełne mroku brrr.Dałabyś do ściągnięcia postać Adelajdy?Ona jest poprostu urocza
Yanade jest offline  
stare 23.03.2006, 18:44   #6
Nirrti
Guest

Domyślnie

dzięki eveline, dzięki wielkie:*
a zrobisz jeszcze jakiś domek?

stare 24.03.2006, 19:47   #7
kira1992
Guest

Domyślnie

Ładny domek. Najbardziej podoba mi sie z zewnątrz. Ogród jest przepiekny!

stare 24.03.2006, 21:51   #8
art star
Guest

Domyślnie

Eveline . . .Eveline . . . Nie wiem jak ty to robisz ale wszystkie twoje parcele mi się podobają. Tu jednak według mnie jest za dużo tych kwiatków wokół drzew. Ale i tak 10/10

stare 23.03.2006, 18:50   #9
Calintz
Guest

Domyślnie

Jeju, Eveline, jak zawsze piękny domek w prawdzie tak jak Saya i Koslawy wole domki nowozesne, ale ten domek mnie urzekł, ponieważ ma w sobie "To coś". świetna robota(jak zawsze) 10/10

stare 24.03.2006, 12:57   #10
riannon
Guest

Domyślnie

Domek jest śliczny. Brakuje mi tu jakiegos większego ogrodu. Ale fajnie wyglądają te konie na bramie Fajny, staromodny klimat. Bardzo mi sie podoba.

Ostatnio edytowane przez riannon : 25.03.2006 - 17:14

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania