|
|
|
|
#1 | |||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
W łóżku... Ee... nie wiem, nie pasuje mi ten okrągły kształt
![]() A patera nie wiem... wydaje mi się, że jest jakaś szklana, plastikowa? o_O Ale dobra, nie przejmuj się - z moim wzrokiem jest coraz gorzej xD A z kominkiem to był taki jakby żart :> Sam takiego też nie mam
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
przecudny!!!!!!!
bezapelacyjnie 10/10!!! domek z zewnątrz: bryła ładna, aczkolwiek ze wszytkich elementow najmniej mi sie podobala. oprócz tego nie mam żadnych zastrzeżeń. ogród ćlicny. wnętrze: och tak, jest klimat, i to w dodatku mój ulubiony styl~___~. uwielbiam takie domki, tym bardziej, że ten jest zrobiony doskonale! mebelki wszędzie pasują, wszytko ładniutkio rozmieszczone i jeszcze jeden plusik za to, że nie zrobiłaś kolosa, które ogląda siem koszmarnie długo. twój domek jest w sam raz. ilość zdjęć mnie nasyciła i równocześnie nie zanudziła. do tego takie postacie....no prawdziwe cudeńko! p.s. niektóre meble ustawione są skośnie...czy zrobiłaś to kodem? wiem, że na tym forum już na pewno ktoś go podawał, ale ja nie mogę się doszukać i czy byłabyś tak miła i go podała? bardzo by się przydał*______* pozdro |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Jasne, nie ma problemu: boolprop allow45degreeangleofrotation true
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Nie no domek jest śliczny!Uwielbiam domy w takim stylu,takie tajemnicze,pełne mroku brrr.Dałabyś do ściągnięcia postać Adelajdy?Ona jest poprostu urocza
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
dzięki eveline, dzięki wielkie:*
a zrobisz jeszcze jakiś domek? |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ładny domek. Najbardziej podoba mi sie z zewnątrz. Ogród jest przepiekny!
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Eveline . . .Eveline . . . Nie wiem jak ty to robisz ale wszystkie twoje parcele mi się podobają. Tu jednak według mnie jest za dużo tych kwiatków wokół drzew. Ale i tak 10/10
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Jeju, Eveline, jak zawsze piękny domek
w prawdzie tak jak Saya i Koslawy wole domki nowozesne, ale ten domek mnie urzekł, ponieważ ma w sobie "To coś". świetna robota(jak zawsze) 10/10
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Domek jest śliczny. Brakuje mi tu jakiegos większego ogrodu. Ale fajnie wyglądają te konie na bramie
Fajny, staromodny klimat. Bardzo mi sie podoba.
Ostatnio edytowane przez riannon : 25.03.2006 - 17:14 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|