|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
41 | 66.13% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
14 | 22.58% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
2 | 3.23% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
5 | 8.06% |
| Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Reputacja: 10
|
Ten odcinek wydaje mi się najlepszy ze wszystkich, a już najciekawsze jest zakończenie.
Będę czekać z niecierpliwością na następną część (mam nadzieję, że nie za długo .Tekst jest bardzo ładnie napisany (jak zwykle), zaciekawił mnie motyw z książką kucharską (która była już wcześniej) i "ciastem szóstym". ![]() Widzę, że nadal nie dajesz spacji po myślinkach, przyznam, że rzuca mi się to dosyć w oczy. Tutaj jest pomyłka w tekście: Cytat:
Cytat:
Zdjęcia są śliczne, pomysł z napisem "Fascynacja fascynującej" w rogu każdego świetny. Zauważyłam, że na kilku pierwszych Simy są cały czas odwrócone tyłem. Najbardziej podobają mi się te ostatnie, w parku.Czekam na szósty odcinek, jestem go bardzo ciekawa. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Sprawdzałam soczystozielone w Wordzie i się podkreślało, a po (długiej i wyczerpującej) naradzie z Angel com uznałyśmy, że z myślnikiem. I ta sama panienka uznała, że napis na zdjęciach sprawia, że one wygladają jak reklama x] To zbędne "nie" już usuwam... |
|
|
|
|
#3 | |||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Cytat:
Mały wycinek:Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Na prawde jestem pod wielkim wrażeniem
![]() Piszesz ślicznie, zdjęcia są cudne, fabuła też i ach... sama słodycz ![]() Bardzo tajemnicze to FS... lubie takie No... bardzo Cię podziwiam! Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek... nie moge się doczekać! Pozdrawiam
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Najlepszy odcinek jaki czytałam...
Nie wiem cóż pisać, po prostu mi się podobało... i tyle (jakieś takie połączenie minek P. i D. mi przypadkowo wyszło )
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bardzo fajny odcinek, wogóle całe fotostory jest świetnie zrobione
Bardzo mi sie podoba, i z niecierpliwością czekam na następny odcinek Aha punktów Ci nie dam bo i tak już wiesz, że to fotostory nie mieści się w mojej skali
Ostatnio edytowane przez Calintz : 26.03.2006 - 22:02 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Super fotostory! Chyba najlepsze z tych na forum(mówię o tych, co są teraz w trakcie pisania). Ten odcinek bardzo mi się podobał i zdjęcia też są zabójcze. Świetne te ramki, ładny wystrój pomieszczeń, a w parku w ogóle nie widać, że parcela jest mała. (Bo często z tył widać, tak jakby był sztuczny, a u Ciebie nie). Miodzio. Czekam na nastepny odcinek i liczę, że będzie tak bardzo dopracowany jak ten.
Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 27.03.2006 - 16:09 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|