|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
41 | 66.13% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
14 | 22.58% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
2 | 3.23% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
5 | 8.06% |
| Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Na prawde jestem pod wielkim wrażeniem
![]() Piszesz ślicznie, zdjęcia są cudne, fabuła też i ach... sama słodycz ![]() Bardzo tajemnicze to FS... lubie takie No... bardzo Cię podziwiam! Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek... nie moge się doczekać! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Najlepszy odcinek jaki czytałam...
Nie wiem cóż pisać, po prostu mi się podobało... i tyle (jakieś takie połączenie minek P. i D. mi przypadkowo wyszło )
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo fajny odcinek, wogóle całe fotostory jest świetnie zrobione
Bardzo mi sie podoba, i z niecierpliwością czekam na następny odcinek Aha punktów Ci nie dam bo i tak już wiesz, że to fotostory nie mieści się w mojej skali
Ostatnio edytowane przez Calintz : 26.03.2006 - 22:02 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Super fotostory! Chyba najlepsze z tych na forum(mówię o tych, co są teraz w trakcie pisania). Ten odcinek bardzo mi się podobał i zdjęcia też są zabójcze. Świetne te ramki, ładny wystrój pomieszczeń, a w parku w ogóle nie widać, że parcela jest mała. (Bo często z tył widać, tak jakby był sztuczny, a u Ciebie nie). Miodzio. Czekam na nastepny odcinek i liczę, że będzie tak bardzo dopracowany jak ten.
Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 27.03.2006 - 16:09 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Po pierwsze dziękuję za komenty, może za bardzo pozytywne jak na to fs? ;]
Chciałam również poinformować, że mam już pomysł na wszystko, poszłam wieczorkiem na spacer z piesą i jakoś tak mnie olśniło ^^. Abba specerki. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ekstra ten odcinek. Dzisiaj zaczęłam oglądać Twoje FS i dzisiaj skończyłam. Bardzo mnie wciągneło. Takie tajemnicze
Ciekawa jestem co bedzie dalej
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|