|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ta simka wygląda bardzo realistycznie, pewnie przez ten skin, chociaż widzę duże podobieństwo do maxisowskiej twarzyczki ^^
Za to ocenię też wcześniejsze: Czarnowłosa simka jest bardzo, ale to bardzo ładna. Naprawdę mi się podoba, sam nie wiem dlaczego. Brązowo włosa ma tylko fajną fryzurkę, a reszta jest poprostu nie w moim typie. Proponuję żebyś dała simki do działu Downloads! Są naprawdę ładne. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
hmm, ostatnia sima jest bardzo ładna. szkoda, że widać to podobieństwo... ma super włosy. ^^
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
nie wiem dlaczego spojrzałam i ....Kelly Clarkson! Jest bardzo ładna i podobna do tej gwiazdy!
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dzękuję wszystkim za te oceny, których jak na razie nie ma zbyt wiele, ale mam nadzięję, że to się niedługo zmieni, bo bardzo proszę, aby jeszcze oceniać tamtą poprzednią simkę, a ja w tym czasie jak moda na przemiany zapanowała to ja też dodam jeszcze swoje
![]() 1. 2. ![]() 3. ![]() Te przemianki też oceniajcie, ale nie tylko
Ostatnio edytowane przez andź : 26.03.2006 - 09:06 |
|
|
#6 |
|
Guest
|
1) No, nie za bardzo..Owszem, simka ładniejsza, ale można to było zrobić lepiej!
2) i 3) Bardzo ładne przemiany! Co prawda, simki, był już dość ładne, ale teraz są super! Gratuluję! |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Przemiany są całkiem niezłe, najlepsza z numerem 3.
Ta ostatnia simka ma strasznie błyszczącą skórę, taka sobie jest, ale nie jest brzydka. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Przemiana nr 1 ładna choć moim skromnym zdaniem powinnaś jej bardziej podkreślić oczy.
Przemiana nr 2 ta jest chyba najlepsza, nie mam zastrzeżeń (!) Przemiana nr 3 i tutaj też sukces. Moim zdaniem masz talent do robienia simek. Popracuj tylko, żeby nie było podobieństwa do maxisa ^^ |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|