|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
A co do tematu to obejrzałem filmik. Boshe to jest okropne! Teraz boję sie simsów. W nocy już nie będę włanczał. Ale i tak nie będę słyszeć bo rzadko kiedy właczam głośniki. Po raz 1 takie coś widziałem. . . |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja chcę zobaczyć!!!!! jak to ściągnąć!! Gdzie!!!!? Dajcie konkretny link ;( Jak to ściągnąć???!! Chce zobaczyć!!! ;( ;(
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Selena
Klikasz na ten link, otwiera się strona, tam w tabelce klikasz "free" i otworzy się nowa strona. Poczekasz, aż zakończy się odliczanie i wtedy będziesz musiała w okeinko, które zobaczysz, wpisać kod i kliknąć "Download", wtedy zacznie się ściągać. PS. Zaraz zobaczę filmik, jak będę znała odpowiedź na pytanie, to napiszę. ![]() Edit: Naprawdę niewiele gram, więc nie wiem, ale mi się to kojarzy z jakimiś odgłosami zapowiadającymi duchy. Tyle, że tu duchów nie ma (sama jeszcze żadnego w TS2 nie widziałam, bo zawsze kasowałam nagrobki . Ale ktoś na pewno odpowie.
Ostatnio edytowane przez Isi : 26.03.2006 - 22:59 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
...przecież w tym nie ma nic dziwnego
. To było zawsze jak były nagrobki na parceli .
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
O jejuś!
Ja nigdy jeszcze nie miałam złotych nagrobków. Ale to jest straszne! Jej, ja nie chcę być sama w domu... odsłonię żaluzję...Ale mnie żeś nastraszył... |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
O boże...Aż mnie ciarki przeszły....To mi coś dało np. będe dbała o moje simy:1smutny:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
buuu straszne, zawsze usuwam nagrobki to mnie sie to chyba nie zdarzy, ufff
|
|
![]() |