|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz mój komiks? | |||
5 gwiazdek- SUPER |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 49.14% |
4 gwiazdki- CAŁKIEM FAJNY |
37 | 31.90% |
3 gwiazdki- PRZECIĘTNY |
15 | 12.93% |
2 gwiazdki- TRAGICZNY |
0 | 0% |
1 gwiazdka- KICHOWATY NA MAXA xP |
7 | 6.03% |
Głosujących: 116. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze masz super nick lubie korna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Wow!!! Zarąbist komiks! Tylko nie wyświetlają mi się te obrazki umieszczone za pomocą linków. czekam na następny odcinek (mam nadzieję, że takowy będzie).
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Ładne zdjęcia, tylko czasem za mała czcionka.
No i to utrudnienie z odtwieraniem obrazków trochę pogorszyło fotostory. Fabuła jak dla mnie nie jest za bardzo ciekawa,. ale mam nadzieje, ze sie to zmieni w nastepnych odcinkach. |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
fotostroy mnie berdzo podoba ale ty gdzie jesteś!! Widac .:korn:. nie chce kontynuwac FS. szkoda :1smutny: :1smutny:
edit: Małoprawdopodobnie ze .:korn:. uciekła od nas, bo nigdy nie odwiezała na forumie juz od 2 miechy. ![]() Pamietaj wszystkie czekamy na ciebie i kontynuwac FS!!! :1smutny: Ostatnio edytowane przez Ciara2 : 29.04.2006 - 15:33 |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Hej, cos długo nie widać nowego odcinka...
A szkoda. Może korn to czyta? Jeśli to czytasz, to powiem ci że masz świetne fs... Co prawda na początku niezbyt mi się podobało, ale zmieniłam zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne fs. Podoba mi się. Ładne zdjęcia nie widać błędów...Gładko się czyta.Szkoda tylko że tak długo czekamy na odc 3
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Ale nieco rozmazane są ubrania na zdjęciach i te fotki z sesji dziwnie wyglądały xD Troszkę niewygodne było to klikanie na niezamieszczone na forum zdjęcia. Czekam na kolejny odcinek.
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba i nie mogę się doczekać nowego odcinka... Oby autorka nie porzuciła tego FS, tak jak Delicate to zrobiła z "CuiteStyle"... Miejmy nadzieję
![]() Pozdrawiam i całuję Ineyasha :* |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ludzie czy wy nie widzicie, że autorka porzuciła to fs kilka miesięcy temu?? Zobaczcie sobie kiedy była ostatnio aktywna na forum.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|