Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2006, 18:32   #1
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to fryzura, której bardzo nie lubię- takie "czułki" z boku i sterczące włosy na czubku głowy. Według mnie Simki brzydko w niej wyglądają. Kolor oczu Simki mi się podoba, twarzy nie mogę nic zarzucić, natomiast przy tej cerze i oczach usta wyglądają na sine.
Oceniłam krytycznie.
Gdyby fryzura była inna, zapewne bardziej by mi się spodobała.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2006, 20:03   #2
T42
Guest

Domyślnie

Ogólnie mówiąc robisz ładne simki. Wg. mnie maja za duże oczy (i często nienaturalne kolory teczówek), ale dla niektórych może się to podobać.
Najładniejsza byłaby chyba Murzyneczka, szkoda tlyko, że ma te ogromniaste gały

stare 28.03.2006, 11:57   #3
swietymikolaj
Guest

Domyślnie

Wielki dzięki za ocenki oceniająć krytycznie pomagacie zmienić mój styl . A oto Aneta

stare 28.03.2006, 13:05   #4
Midey
Guest

Domyślnie

ocenie tylko ta nowa

Oczy dziwne gorsze od maxisowych
Brwi za bardzo na gor ida
Za duzo czarnego

ogolem 7\10

stare 28.03.2006, 15:03   #5
Mgiełka
Guest

Smile

Nawet ładna ta Aneta. Podobają mi się jej brwi i fryzurka, a nie podoba to, że ma takie różowe policzki i trochę zbyt mocno podkreślone oczęta. No i strój też taki średni(wygląda w nim, jak pani lekkich obyczajów . Końcowa ocena, to 7/10

stare 28.03.2006, 17:39   #6
swietymikolaj
Guest

Domyślnie

No to teraz kolejna przemianka....Nie było mi ....aż tak trudno , ponieważ ta simka wylosowana prze ze mnie nie była taka brzydka . A więc oto przemianka . Na początku wyglądała tak:

Po lekkiej operacki plastycznej nosa i ust tak:

No a tak po zmianie fryzury i nałożeniu makijażu:

OCEniajcie

stare 28.03.2006, 17:49   #7
Tigra
Guest

Domyślnie

Bardzo fajna przemianka...Zwyczajna, ale podoba mi się...A czy mi się wydaje, czy coś zrobiłaś z oczami?Tak mi się wydaję.

stare 28.03.2006, 17:56   #8
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Aneta- niby nic neizwuykłego, ale podoba mi sie najbardziej z Twoich Simek. Ładna fryzura, twarz, kolor oczu... Jedyne zastrzeżenie mam do źrenic- są w tych oczach szare, przez co wygladają troche "martwo". Gdybyś dobrała oczy w tym samym albo podobnym odcieniu, ale z czarnymi źrenicami, Simka wyglądałaby o wiele lepiej.

Przemiana- po operacji wygląda lepiej, ale skoro już zaczęłaś, mogłaś trochę bardziej zmniejszyć usta- są zdecydowanie zbyt wydatne. Zresztą nie wiem, co z nimi zrobiłaś, bo dla mnie na obydwu fotkach (pierwszej i drugiej) wyglądają tak samo. A nowa fryzura i makijaż ładnie dobrane, Simka wygąda o wiele lepiej.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania