|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to fryzura, której bardzo nie lubię- takie "czułki" z boku i sterczące włosy na czubku głowy. Według mnie Simki brzydko w niej wyglądają. Kolor oczu Simki mi się podoba, twarzy nie mogę nic zarzucić, natomiast przy tej cerze i oczach usta wyglądają na sine.
Oceniłam krytycznie. ![]() Gdyby fryzura była inna, zapewne bardziej by mi się spodobała. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ogólnie mówiąc robisz ładne simki. Wg. mnie maja za duże oczy (i często nienaturalne kolory teczówek), ale dla niektórych może się to podobać.
Najładniejsza byłaby chyba Murzyneczka, szkoda tlyko, że ma te ogromniaste gały ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ocenie tylko ta nowa
Oczy dziwne gorsze od maxisowych Brwi za bardzo na gor ida Za duzo czarnego ogolem 7\10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nawet ładna ta Aneta. Podobają mi się jej brwi i fryzurka, a nie podoba to, że ma takie różowe policzki i trochę zbyt mocno podkreślone oczęta. No i strój też taki średni(wygląda w nim, jak pani lekkich obyczajów
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajna przemianka...Zwyczajna, ale podoba mi się...A czy mi się wydaje, czy coś zrobiłaś z oczami?Tak mi się wydaję.
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aneta- niby nic neizwuykłego, ale podoba mi sie najbardziej z Twoich Simek.
![]() ![]() Przemiana- po operacji wygląda lepiej, ale skoro już zaczęłaś, mogłaś trochę bardziej zmniejszyć usta- są zdecydowanie zbyt wydatne. ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|