|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
9 | 27.27% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
12 | 36.36% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
7 | 21.21% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
5 | 15.15% |
| Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#3 | ||||
|
Reputacja: 10
|
O, The sims 1. Nie wiem, czemu, ale jakoś podobają mi się fs z TS1.
(na pierwszy rzut oka, potem wszystko zlależy od tekstu).Odcinek wcale nie jest krótki, w sam raz. ![]() Cytat:
![]() Przyznam, że pomysły na dialogi i na fabułę masz bardzo fajne, jednak źle się czyta ze względu na błędy w tekście. Skoro prosiłeś o wymienienie, to wymienię (ogólnie), ale wątpię, czy będzie Ci się chciało poprawiać. Mam nadzieję, że drugi odcinek dasz poprawny. ![]() *problemy z interpunkcją- po każdej kropce, trzech kropkach, przecinku, wykrzykniku, znaku zapytania, myślniku powinna być spacja. Czyli np. ten fragment: Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym wykrzykniki i znaki zapytania dajemy po jednym lub po trzy, nigdy po dwa. *niektóre zdania zaczynasz z małej litery, np. tu: Cytat:
![]() * literówki i jeden błąd ortograficzny "obskurnym" (powinno być "obskórnym"). Najważniejsze to dawać te spacje po znakach insterpunkcyjnych. ![]() A niektóre pojedyncze zdania są dla mnie niezrozumiałe, nie wiem, o co chodzi. Choćby te "Na pamięć" powiedziane przez nauczycielkę. Co na pamięć? I inne. Ale może po prostu nei umiem skupić się na tekście. ![]() Co do zdjęć, to fajnie zrobiłeś szkołę. Szkoda, że ściany na zdjęciach są niskie, ale pewnie już nie masz tej rodziny i nie możesz tego poprawić, więc OK. Oceny jeszcze nie daję, zobaczę, czy poprawisz się w kolejnym odcinku, czy nie. ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 23:07 |
||||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|