|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
ach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja nie gram dlatego ze mój komputer nie ma wymagań dol simsa 1.Moge grać tylko w 2. A szkoda bo czuje sentyment do the sims
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No cóż zainstalowałam gwiazde, bo to był moj ulubiony dodatek...i szok XD
Nie mogłabym juz w to grac, ta gra wydała mi sie taK prymitywna hehe XD ta grafika i możliwości ^^ Albo głosy naszych simów XD Ale i tak ją kocham, nie będę w nią juz grac ale na zawsze zostanie w mojej pamięci ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja gram w The Sims i w The Sims 2. Z The Sims mam dużo miłych wspomnień
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mogą tez nie mieć pieniedzy na The sims 2 dlatego!! :con: jA TEŻ LUBIE tHE SIMS 1 ALE JAK WGRYWAM WSZYSTKIE DODATKI TO MUSZE USUWAĆ ;( NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE ;(
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
buahaha *,*
zrobiłam transomgrifierem czerwony garnek do the sims 1 *____* transmogrifier górą *,,,* |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Gram bo ma coś co mnie wciąga i dlatego gram
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No ja to samo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja wlasnie tez to zauwazylam w jedynce jest tak zwane to cos a w dwojce jakos dziwnie tego nie ma mam i to i to ale nie mam zadnych dodatkow ale i tak mozna bardzo latwo zauwazyc ze dwojka sie o wiele szybciej nudzi a juz niedlugo bede miala wszystkie dodatki do jedynki wiec fajnie bedzie i jeden do dwojki a na gwiazdke do dwojki tez dodatki dostane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
tak jak w temacie thesims 1 ma swój urok bo to pierwsza część. Chętnie bym sobie zagrała ale płytka mi sie porysowała a na marginesie ciekawa jestem czy jak wyjdzie thsims3 (o ile wyjdzie ) wszyscy zapomną o jedynce a niektórzy będa wspominac dwójke.
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:19 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|