|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Dlaczego gram w The Sims v1.0?
Ponieważ: 1. Nie będę wydawać łącznie koło 600 zł żeby zagrać we wszystkie części TS2 Po 2. The Sims 2 ma strasznie duże wymagania, i kiedy zainstalowałam u siebie na studiach (od koleżanki) gra zacinała mi się tak, że pół godziny ładowała mi się rodzina. Po 3. The Sims mają swój klimat. Może i nie mają takiej grafy, rozwoju ludzi, czy obiektów jak w The Sims 2, ale niezapominam że to był początek tej gry. Sama gra jest najwspanialsza sama w sobie.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ach
znow ja.... a to dlatego ze jak gralam sobie w simsy to wlaczylam w radiu "muzyke sprzyjajaca zakupom" ii tak zatesknilam za ta muzyka z the sims 1 bo jakos muzyka w the sims 2 nie powala... a nocnego zycia to juz w ogole nie moge zniesc... ale trzeba tez przyznac ze the sims jest bardziej dopracowana bo np dzieci nie powstaja z pocalonkow i jest wybor w jedzeniuu
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja nie gram dlatego ze mój komputer nie ma wymagań dol simsa 1.Moge grać tylko w 2. A szkoda bo czuje sentyment do the sims
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
No cóż zainstalowałam gwiazde, bo to był moj ulubiony dodatek...i szok XD
Nie mogłabym juz w to grac, ta gra wydała mi sie taK prymitywna hehe XD ta grafika i możliwości ^^ Albo głosy naszych simów XD Ale i tak ją kocham, nie będę w nią juz grac ale na zawsze zostanie w mojej pamięci ^^ |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja gram w The Sims i w The Sims 2. Z The Sims mam dużo miłych wspomnień
.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mogą tez nie mieć pieniedzy na The sims 2 dlatego!! :con: jA TEŻ LUBIE tHE SIMS 1 ALE JAK WGRYWAM WSZYSTKIE DODATKI TO MUSZE USUWAĆ ;( NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE ;(
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
buahaha *,*
zrobiłam transomgrifierem czerwony garnek do the sims 1 *____* transmogrifier górą *,,,* |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Gram bo ma coś co mnie wciąga i dlatego gram
|
|
|
|