|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
208 | 65.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
76 | 23.75% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
22 | 6.88% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
5 | 1.56% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
9 | 2.81% |
| Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Fajnie, że udało Ci się kontynuować to fs, i to z dodatkami.
![]() Ze zdjęciami reczywiście cieniutko... Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Ustaw sobie większy rozmiar i jakość zdjęcia, bo z detalami postaci chyba wszystko w porządku.Tekst jest poprawny, ale ta ilość dialogów, którą dałaś, jest wręcz męcząca. I nie są to jakieś długie, poważne rozmowy, tylko jedna osoba mówi jedno zdanie, druga kolejne i tak w kółko. Nie ma żadnych uczuć, opisów (przydałoby się choćby trochę). Dopiero na samym końcu odcinka Monika zaczyna rozmyślać, czy coś czuje do Piotra. A wcześniej nic nie myślała? ![]() Cytat:
Albo najwyżej "wyrozumiale".I te przerywniki między dialogami trochę mi przeszkadzają. Tzn. jest np. "W apartamencie", następnie kilka kwestii i "Po chwili w salonie" itd. Czuję się, jakbym czytała jakąś sztukę. Ale taki masz styl, OK. Tylko w tym odcinku trochę "przedobrzyłaś" z dialogami moim zdaniem.Fs jest niezłe, stawiam 4 gwiazdki- mam nadzieję, że będziesz usatysfakcjonowana. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
. Co do tego fs to też do końca nie jest takie jak chciałam, więc myślę, że te 4 gwiazdki chyba są mi zasłużone . Dziękuję i pozdrawiam. P.S. Zapraszam wszystkich do komentowania długo wyczekiwanego odcinka .
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Odcinek nawet fajny i zdjęcia już poprawione
Monika fajnie wyglądała w tej sukience Brakuje mi opisów uczuć itd myśle że ocenie po nastepnym odcinku
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Całkiem udany odcinek. Fajnie że taki długi
No nic, ze spokojem daje te 5 gwaizdek i czekam na kolejny odcinek Pozdrawiam... |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Fajnie, ze tak szybko udało Ci sie opublikowac następny odcinek (mimo kłopotów). Co prawda słaba jakoś zdjeć, ale jest nieźle. Przyczepię sie tylko jednego: tych opisów jak sie kto uśmiechnął: zrozumiale lub pomocnie. Jakos dziwnie to brzmi. Odcinek fajny, czekam na kolejny.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Zamieniłam zdjęcia z tych gorszej jakości na te lepszej, ale mimo to mi się rozmazały chociaż miałam najwyższą jakość
. Są też trochę większe. Aha zaczynam już prace nad 4 odcinkiem .
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dużo zdjęć mało tekstu, co jest wielkim minusem. Ogólnie do zdjęć się nie przyczepie, bo są w miarę możliwości każdej karty graficznej a tutaj akurat nie ma, co narzekać jest dobrze. Tekst hmmm tekst jest taki sobie niby nie jest zły, ale czegoś mi brakuje?? Może większej ilości opisów. Nie jest źle, wiec mam nadzieje, że z każdym odcinkiem będzie tylko lepiej, czego ci życzę.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|