|
|
#11 | |
|
Reputacja: 13
|
Domek świetny^^
Tylko lodówka tak jakoś "odstaje" od reszty. Poza tym, super :] Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
Fajne. Nawet kaloryfer mają!
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Śliczny domek, taki przytulny, tylko nie pasuje mi kolor lodówki, nie lepsza byłaby ta taka jakby drewniana?
Aha ocenka:9/10 |
|
|
#14 |
|
Guest
|
przesliczny, szczegolnie sypialnia. prosze daj mi go sciagnac czy cos. tez chce miec cos ladnego
ocena:10/10
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Właściwie nie mam zbyt wielu zastrzeżeń, jedyne, co mi się nie podoba, to łazienka. A raczej obie łazienki. W tej dla gości jest zdecydowanie zbyt ciasno i niepotrzebnie wstawiłaś tam prysznic, natomiast ta prywatna ma niefortunnie dobrane meble. Oprócz tego właściwie nawet dobrze.
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Faktycznie chałupka w stylu KasH - ciepła i elegancka. Co prawda to nie są moje klimaty, ale uważam, że to znakomita produkcja. Poprawiłabym jedynie kolorystykę terrakoty w sanitariatach, zgodnie z sugestia Kasi lazienkę gościnną należałoby poszerzyć i dopieściłabym ogródek.
|
|
|
#17 |
|
Reputacja: 10
|
no tego...mogłaś się berdziej postarać
z zewnątrz 6/10 wewnątrz 5/10 ogród 4/10 razem 15/30 3+(niechciało mi sie komentować)
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
Dasz do ściagnięcia?? On jest bardzo ładny! Lubię małe domi
:*
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
NINKAAA92 zauważyłam, że wszystkich pytasz się czy da swój dom do ściągnięcia bo aż w 14/17 twoich ocen pytasz się o to(jaka ja dokładna)... nie to żebym się czepiała bo mi to w ogóle nie przeszkadza ale dziwie się po co ci tyle domków...
Wracając do oceny. Domek podoba mi się jest przytulny, czuć ten rodzinny klimacik. Nie jest to mój styl ale liczy się wykonanie które mi się spodobało |
|
|
#20 |
|
Guest
|
Justynko bo mi się strasznie te domy podobają, a ja ni jak budować nie umiem i mam tylko dodatek nż więc sobie zbieram domki,bo niedługo będę mieć więcej dodatków.
Jestem nowa na tym forum i wyszukuje fajnych domków
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|