|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A bu, to pewnie stwierdzi, że nie może być z bratem.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No. Ostatni odcinek rozwiązał praktycznie całą sprawe. Bardzo ładne fs. Śliczna fryzura simki i sukienka. No, czekam na kolejny odcinek. Coś mi się wydaje, że mamusia Moniki też nie była święta i troszkę zdradzała ;> . Hehe. No zobaczymy.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Rzeczywiście najbardziej interesujący odcinek.
![]() Zakonczenie też bardzo ciekawe, nie uważam, że odcinek jest za krótki. Wymienię takie 2 błędy, na przyszłość: Cytat:
Cytat:
Zdjęcia są ładne, czekam na następny odcinek. ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zasmucę was
![]() P.S. dzięki też wam za WSPANIAŁE ocenki :* Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 04.04.2006 - 11:39 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A mi tam sie ten odcinek podobał. FS robi się coraz ciekawsze, chciałbym już wiedzieć co bedzie dalej. Nie mam sie czego przyczepić, czekam na następny odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek jest udany, nie wiem, co Ci sie w nim nie podoba... Jeden z lepszych.
![]() Stworzyłaś pewien klimat i interesuje mnie, co się dalej zdarzy, co czeka Monike po wyjściu z domu... ![]() Tekst jest w porządku, ale czasem powtarzasz wyrazy (np. po kilka razy blisko siebie "słyszeć", "melisę") i kilka drobnych literówek. Wcale nie jest banalnie a to, czy tak będzie, zależy też od dalszych wydarzeń. Zdjecia są ładne, na ostatnim bluzka się rozmazała, ale to wina gry, a nie Twoja. ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
FS fajniutkie. Bardzo miło się czyta. Zdjęcia są śliczne. Tekt też dosyć barwny. Zdarzają się literówki i powtórzenia, ale jest fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam i życzę wam kochani Wesołych Świąt :* |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba twoje fotostory.... Jest takie, takie ciekawe
![]() I bardzo wciąga... Tylko zastanawiam się co będzie dalej.... I myślę, że matce Moniki i Piotra coś się stanie, tylko nie wiem co, i Piotr się zajmie Moniką.... A ojciec Moniki umrze jak się dowie, że jego BYŁA żona prowadziła tak jakby podwójne życie... I wszystko się szczęśliwie skończy (?) mam nadzieję, że się to tak nie skonczy.... Hmmm.... A teraz zastanawiam jaką Ci ocenke wystawić... Zaszaleję i dam Ci hmmm.... 10/10 ! Zaszalałam nie ? ![]() PoOzDrOwIoNka ! :* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|