|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
| super Fs- ocena 5 |
|
81 | 60.00% |
| dość fajne FS- ocena 4 |
|
27 | 20.00% |
| takie sobie Fs- ocena 3 |
|
13 | 9.63% |
| nie zbyt udane FS- 2 |
|
5 | 3.70% |
| okropne FS- 1 |
|
9 | 6.67% |
| Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#92 | |
|
Guest
|
Cytat:
Isi na 16 odcinekOgólnie super, bardzo mnie wciągneło i nie mogę się już doczekać 16 odcinka. To fs jest bardzo fajne .
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Zaraz poprawię.
|
|
|
|
#94 |
|
Guest
|
Czy ten Marco Nevins (lekarz) ma coś wspólnego z Joem Nevinsem, drugim zabitym?
|
|
|
|
#95 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 |
|
Guest
|
Tak to ja! Cichy oglądacz^^a właściwie to oglądaczka
![]() Na 17 obrazku chyba zauważyłam błąd: "Rozumie", a nie powinno być "rozumiem"? A tak ogólnie to super! Najbardziej podobał mi się nowy imaż Iwonki. Wiem, że nie mam za grosz gustu, ani czegoś w tym stylu^^ A! Laboratorium- cudeńko! Wiem, że jest normalne, zrobione z normalnych rzeczy z maxisa, ale podoba mi się ![]() W każdym razie sama bym tego nie zrobiła
|
|
|
|
#97 |
|
Guest
|
Nareszcie przeczytałam to FS... I muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem
![]() Bardzo mi się spodobało! Akcja z vampirami... mmm! ;-) Kocham vampirki ;-> Zauważyłam chyba jedną literówke... ogólnie fajnie napisane, choć szczerze mówiąc, czasem wkurzają mnie myśli tej Iwonki... nie wiem czemu ;-p Zdjęcia są śliczne! To laboratorium oraz pomysł z kodami na kuli troche mi przypomina akcje w "Tomb Raiderze: Angel Of Darkness" ;-P Od razu postawiłam "odlotowy". Nie ma co :-) Jedno z najlepszych FS na tym forum! Serdecznie pozdrawiam i również czekam na 16 odcinek :-) ..::CaRmEn::.. |
|
|
|
#98 |
|
Guest
|
Mmmmm... Na razie najlepszy odcinek. Fajne zdjęcia, fajne texty, a fabuła też niczego sobie. Czekam na kolejny.
|
|
|
|
#99 |
|
Guest
|
nie wiem czy tu się już wypowiadałam... to fs jest świetne... chyba moze byc nastepca br bardzo mi sie podoba pozdrawaiam i zycze, aby to fs dlaej sie takl rozwijalo, Michalunia
|
|
|
|
#100 |
|
Guest
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |