|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Z zewnatrz bryła jest za prosta a ogród zbyt pusty. W środku natomiast jest bardzo ładnie. Wnetrza przestronne, nowoczesne i mam nadzieję, że funkcjonalne (tak przynajmniej wyglądają). Ogólnie jest fajnie, ale takich bardzo nowoczesnych domków, dokładnie z tymi samymi dodatkami z najbardziej popularnych stron jest już bardzo dużo, więc nie powiem, aby dom był orginalny. Daję 8/10.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ładna i elegancka lecz prosta i funkcjonalna zabudowa. Miejscami lekko monotonna. Uroczy zakątek wodny. Wnętrza lekkie i nowoczesne, bardzo dobrze dobrane lecz równiez miejscemi monotonne - choćby korytarze - a wystarczyłyby kwiaty czy obrazy. Najgorszy jest podjazd i "podwórzec" nieproporcjonalny w stosunku do zabudowy. A wystarczyło zrobić basen czy centrum fittnes lub "domowy bizness na części działki.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bryła mi się nie podoba, bo jest taka zwykła jak na dom modelki...heh. W środku bardzo ładnie, fajnie urządzone. Moja ocena to: 9/10
_______________ Jestem nowa na forum
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Cóż
Od zewnątrz bardzo mi się podoba Bardzo fajnie wyeksponowałaś dom ,Lecz mam zastrzeżenia do tego podjazdu (jest za długi ,jak dla mnie)W środku dla mnie już troche gorzej. Nie lubie za bardzo dodatków z internetu ,który nie wyglądają najładniej. Za dużo ich tu nie masz(tych złych) Ogólnie daje 8/10 P.S. może pamiętasz skąd pobrałaś tego laptopa ?
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
fajne fajne a szczegulnie ta fontana przed domem modelki
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
świetny! Uwielbiam nowoczesne wnętrza :* i własnie odświerzyłam temat po.. =jakimś- czasie xD 10/10
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Szczerze? Potworność... ^^ Ale nie sugeruj się zbytnio, tj nie zniechęcaj moją oceną.
![]() Jedyne pomieszczenie, do którego w ogóle bym wszedł, to chyba sypialnia. No i ładne te czerwone obrazki z kwiatami maków. Reszta, bleh. |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ogródek to istne pole golfowe (przynajniej ja mam takie skojarzenie)
Odwiedzę twoją simkę by pooglądać nocą gwiazdy w ,,pokoju pod gołym niebem" z kubkiem gorącej czekolady xD Domek ogólnie ładny 9/10
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jedyne co mi się podoba to wodospad reszta jest porostu brzydka. 2/10
Ostatnio edytowane przez Matrax : 22.02.2008 - 00:42 Powód: Błędy ortograficzne |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|