|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 27.27% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
12 | 36.36% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
7 | 21.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 15.15% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Cześć!
To znowu ja i moje fotostory.Będzie chyba najkrótrze ale po długiej przerwie to tak przeważnie jest Odcinek 6 "Kontynuacja przygód" ![]() - Zaczekajcie! - Krzyknęła Patrycja do mnie i Marcina. - Po co? - Zaszydził sobie Marcin. - Nie bądź wstrętny! - Krzyknęła gdy dotarła do drzwi szkoły. Była to szkoła im. Henryka Ćwira. Nad drzwiami była wielka tablica na której było wyryte "Memento Mori" Co znaczyło "Pamiętaj że umrzesz". Ja Marcin i Patrycja niegdyś byliśmy w innej szkole w której uczyła naprawdę okrutna Dyrektorka. Niestety już nas tam nie ma bo szkoła została spalona przez nią. Szczerze mówiąc dobrze jej tak! Chciała nas spalić! - No dobra. - Powiedziałem. - Wchodźmy. Weszliśmy do wielkiego Holu na którym było dość dużo dzieci. Z oddali zobaczyliśmy naszych rodziców więc szybko tam pobiegliśmy. - No dobrze - Powiedział Tata. - Ja i Przemek Wejdziemy pierwsi a wy tu a wy po nas. Rodzice od razu się zgodzili. - No to idziemy Przemek. - Powiedział a potem znalazłem się w Gabinecie Dyrektorki. ![]() - Tak będzie się tu czuł jak w domu! - Powiedziała Dyrektorka uradowanym tonem. - To dobrze - Powiedział tata. - A jeszcze chcę się spytać do jakiej klasy zostanie przydzielony? - V a oczywiście! - Odpowiedziała Dyrektorka uśmiechając się zabójczo. - O to dobrze - Oznajmił zamyślony Tata. - Dziękuję i dowidzenia. - Dowidzenia! A jego sypialnia jest na górze pokój nr 3! - Wykrzyknęła Dyrektorka kiedy Tata zamykał drzwi. - No i co? - Spytała Patrycja gdy rodzice gadali. - Do której klasy jesteś przydzielony? - V a - Odpowiedziałem znudzonym tonem. - Pójdę teraz zobaczyć mój pokój. - Idziemy z tobą! - Krzyknęła Patrycja. - Tato! Idę zobaczyć swój pokój. - Ryknąłem bo Tata był za bardzo zajęty opisywaniem tego co powiedział. – Chodźmy ![]() - Otwórz pudełko! - Krzyknął Marcin. - A co ja niby robię? - Spytałem zdenerwowany. - E... no tak. - powiedział Marcin. - Jeszcze trochę i już! - Krzyknąłem. ![]() - O! Tu jest pamiętnik starej Dyrektorki! - Wykrzyknąłem. - CO?! - Ryknęli chórem Marcin i Patrycja. - Serio! - Wziąłem pamiętnik i otworzyłem go. - Ojej! - CO ZNOWU!? - Wrzasnęli Marcin i Patrycja. - Tu jest jej zdjęcie! - Powiedziałem. - Jest tu napisane Memento Mori! - A więc się od nas nie odczepiła... - Powiedziała rozżalonym tonem Patrycja. - Nie martw się. - Odpowiedziałem. – Na pewno nas tu nie złapie! - No to prawda... - Powiedziała. - Chodźmy do rodziców! - Krzyknął Marcin. – Na pewno czekają na nas! - Ok - Odpowiedziałem i poszedłem wraz z Marcinem i Patrycją na dół. - No wreszcie! - Krzyknęła Mama Patrycji. - Teraz my! - i poszły do dyrektorki. - A my teraz obejrzymy całą szkołę - Oświadczył Tata. - Dobrze... – Odpowiedziałem C.D.N.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 08.04.2006 - 20:20 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|