![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
nie zbyt mi sie podoba xP Wnętrze zupełnie nie w mojim klimaxcie
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mnie się bardzo podoba. Tylko te "rozległe lasy" nie są wcale takie rozległe
![]() Gratuluję szczególnie tego, że udało ci się stworzyć świetny klimat! Tak dalej! |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Jeśli to miał być taki szlachecki domek, to musisz dopracować go zewnątrz, bo jak patrzy sie na całośc to wygląda raczej jak letni domek drewniay, przydałyby się jakieś kolumny itp, w środku całkeim nieżle,daje7/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Lubie te klimaty, świetnie ci wyszła ta chałupa. Właściwie nie mam zastrzeżeń.
( Czemu ja nie umiem tak budować :wacko: ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Uważam, że całkiem udany domek. Zwłaszcza, że clean. Harmonijnie wcisnęłaś bryłę w otaczające ją tereny.Udało Ci się stworzyć niepowtarzalny nostalgiczny klimat. Urocza biblioteka, sypialnia i salonik. Najmniej chyba udana jest kuchnia. Ale mimo wszystko wielkie brawa za stylowe wnętrza.
|
![]() |
#17 | ||||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki wszystkim za tak dobre oceny :* |
||||
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
+Dom z przodu nawet dobrze się reprezentuje
![]() -W środku jest trochę za ciemno ![]() -Niektóre rzeczy są takie proste,tanie...a inne wykwintne,drogie... Ocena: 4/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bryła ładna prosta 9/10
łazienka za czerwona 6/10 salon ładny ciemny meble pasują 10/10 sypialnia lady ładna dobrane kolorystycznie meble Ściany i podłogi 10/10 kuchnia ładna kolory nie pasują 8,5/10 sypialnia sudoku mała przytulne złe kolory 9,5/10 biblioteka średnia jasna ładne kolory i rozmieszczenie mebli 10/10 ocena ogólne 9,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|