|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
dla mnie najlepsze zadania to cmentarna łamigłówka i pojedynki a nie lubie jak trzeba cos komuś dosatarczyć lub znaleźć jakiś składnik nie luie też tych idiotycznych chmur
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Najlepsze- pojedynki i znaleźć kogoś kto ma jakiś składnik
Najgorsze- cała reszta!!! |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja uwielbiam wrecz uszczesliwiac ludzi, przekazywac im skladniki(nie kradne!), a pojedynki...takie sobie. Nienawidze grzybkow!!! Zagadka z grobami- udaje mi sie przez przypadek(nie wiem o co chodzi). Chmurki- moga byc, ale czasami sa juz okropne...
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
dla mnie najfajniejsze zadanie to hmnn dostarcz komuś coś ja to zawsze sobie biore...
heh prawie zawsze a najgorsze to hmmmmnnn...... chmurki i rozwesel kogos! |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja nienawidze tej lamiglowki a najbardziej lubie te chmurki bo najlatwiej je stegowac. Ale fajny jest tez wyscig muchomorow ale ostrzegam nie radze scigac sie z wrozka i toddem. Wrozka ma teleport a tood biega.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja najbardziej lubie pomniki i pojedynki najgorsze są muchomory :/
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja najbardziej lubie dostarczać komuś jakiś przedmiot, bo jest łatwe, a zarazem mój sim poznaje nowych ludzi. I jeszcze nagroda jest tak samo ważna jak w pozostałych zadaniach
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Zgodze się z tobą WiLa też to lubię, ale nie cierpię grzybków póki nie miałem kamienia teleportacji potem to było prościutkie
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
No właśnie, te grzybki są okropne! Mój sim aż zadyszki dostał, a i tak nic z tego nie wyszło
Ale z kryształkiem to co innego
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|