|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() a gildia złodziei, to zupełnie cos innego... poczekaj, przypomnę sobie... znajduje sie w khnorinis. przy wschodniej bramie jest targowisko. jeden z kupców(za cholerę nie przypomne sobie jego imienia) jak z nim pogadasz powie ci ze go okradli. wskaze złodzieja. podejdziesz do niego, pogadasz z nim i on zacznie wiać. :ekout: gonisz go i na koncu odbierasz mu kase i kablujesz Andre i oni go wsadzaja do pudła ![]() potem idziesz do dzielnicy portowej do tawerny i tam barman ci powie, że ktos chce sie z toba spotkac. idziesz na umówione miejsce, a tam...surprise! płatny zabójca! zabijasz go i on ma klucz do kryjowki złodziei. dojdziesz do niej jak w dzielnicy portowej, pojdziesz w prawo, wskoczysz do wody i bedziesz płynąć wzdłuż brzegu. po jakims czasie po prawej beda takie drzwi. otwierasz je i jestes juz w kryjowce. pozniej sa czlowieki, gadasz z nimi i idziesz do szefa. szefem jest taka babka. gadasz z nią i wtedy mozesz byc zlodziejem. tak to chyba bylo...tylko wiesz, ja dawno nie grałami moge sie mylic... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Zamiast kapować tego typa co ukradł sakiewke pozostawiasz go w spokoju, a ten odwdzięczy się i powie parę miłych słówek do kogoś. Potem idziemy do karczmy w porcie tam spotkamy takiego łysego pana, który będzie mieć dla nas robote. Wziąść paczkę od jakiegoś farmerai nie dawać jej sprzedawcy tylko temu typkowi. Także piśnie parę dobrych słówek o nas. Następnie...zaraz jeszcze jakiś był...no nic jak wypełni się zadania dla trzech złych typków to karcmarz mówi tam, że właśnie ktoś chce nas spotkać. I tam zamiast dialogów typu "muszę Cię zabić" będzie "mam dla Ciebie propozycje" i tak wstąpimy do gilidi w pokojowy sposób ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A da sie tą gildią przejść grę??? tzn. Jako złodziej iść do Andre i powiedziec o smokach itd.... ?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ta gildia złodzieju to po prostu taki bajer. Nie jest on oficjalną gildią więc możesz pracować dla nich (choć jak wiem trzy questy tylko mają) do końca gry, pod warunkiem, że nie powiedziałęś Andre, że złodzieje siedzą w kanałach, bo w IV akcie paladyni ich odwiedzą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
To ja może powiem tak - nie mogę doczekać sie Gothica 3. W ostatnim numerze CDA jest duży artykuł o tej grze i niewiarygodnie zaostrzył mój apetyt na trójkę :>
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też jestem fanem Gothica. A może nawet FANATYKIEM! Pierwsza częśĆ najleprza, ale druga częśĆ i dodatek też są zarąbiste. W tej grze wreszcie koniec jest z ELFAMI i KRASNOLUDAMI! Bo ileż można ich wałkowaĆ. W każdej grze są. No ale teraz to tylko czekam na trójkę. Na zdjęciach wygląda świetnie, a na filmikach czuĆ, że klimat też będzie wspaniały. Ach...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|