|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
5 | 26.32% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
9 | 47.37% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
4 | 21.05% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
1 | 5.26% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Najpierw powiem że co do osób które tu mówia o jakims gwałcie to ja odebrałam to inaczej - on chciał ja zgwałcić ale chyba nie wyszło - to jest moja opinia. No i żeczywiście w następnym odcinku zastosuj się do udzielonych ci rad. Pozatym nawet mi sie podoba i nie powiało mi nudą
Czekam na nastepny odcinek... :shifty:
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 15
|
Zacznę od - :
- na 12, 14 i 34 obrazku widać kryształki - dziwi mnie to że już przy powitaniu choć się nie znali trzymali się za rączki (jest to na 11 obrazku) - została na noc z facetem którego prawie wogóle nie znała :con: - zła kolejność kilku obrazków Teraz + : - podoba mi się ten tekst Piotra na 18 obrazku - fabuła jest w normie - nie widać błędów Ogólna ocena: 5.5/10 No i nie rezygnuj, może byc już tylko lepiej
http://ask.fm/Mitheska Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 15.04.2006 - 15:34 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Sczerze to nie podoba mi się bo:
1. Na większości zdjęć widać kryształki, a to wkurza. 2. To wszystko sie za szybko dzieje. 3. I przedewszystkim te niskie ściany :/ Ale zdjęcia są bardzo ładne więc za to duży plus. Ocene dam po drugim odcinku. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Muszę zwrócić uwagę na wystrój pomieszczeń - wszystko jest mało dobrane. Szczególnie sypialnia i wielki pokój tego jak on tam... no tego gościa. Ogólnie spodobało mi się, większych błędów tu nie zauważyłam, tylko problem w tym, że niektóre obrazki są albo niepotrzebne, albo zbyt mało rozwinięte. Jedno wydarzenie, np. że razem tańczą, a nagle przestali. Możeby trochę romantyzmu, pięknych fotek i dobrych ujęć jak razem tańczą, bo za szybko się zaczęli przytulać, a może Diana mogłaby się w tańcu rozkochać... Lub wogóle usunąć ten taniec. Ale jest naprawdę ok. Chociaż nie jestem do końca pewna, czy skusi mnie kolejny odcinek. Może... Zaskocz nas czcionką lepszą..(literki bardzo się zlewają w niektórych miejscach)... I poukładaj chmurki, bo się gubię. A... I może nadawaj fotce więcej wydarzeń... Mam nadzieję, że pokażesz nam też coś z życia siostruni. Myślę, że na wstępie tyle wystarczy. Gdybym miała teraz oceniać (a mam zwyczaj oceniania gdzieś w środku fs) - oceniłabym na przeciętne.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
no bardzo fajny komiksik strasznie mi się spodobał tylko troche to dziwne że on ją skrzywdził i została u niego na noc ja bym się bała ale ogólnie supcio
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo mi ten komix podobał chodz jest kilka błędów ale to nic i w drugim odcinku (mam nadzieje że zrobisz) prosze zebyś ukryła zilony kryształ !!
Ale ogólnie jest OK. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
hehe, ja myślałam, że o to chodzi żeby był ten kryształek
. wiem, że to dla was nieprawdopodne ale tak było .
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Powiem, że tak średnio mi się podoba. Narazie nic ciekawego się nie zdarzyło, a niektóre teksty wydają mi się trochę głupie, np. "Tylko frajerzy piją drinki". Lol, śmieszne nawet. Zresztą sama już nie wiem co o tym myśleć. Poczekam do kolejnego odcinka. Pozdrawiam!
P.S. Czy tylko mi się wydaje, że ta siostra Diany wygląda jak *****a?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Looool, chyba każdy się skapnął, że to jest na podobieństwo sióstr Kaliente :/. A tak po za tym to w moim fs jest nie Nina, a Diana...
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|