|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak Ci sie podoba moje FS? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
0 | 0% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
9 | 69.23% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
2 | 15.38% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
2 | 15.38% |
| Głosujących: 13. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
"Potwierdził imprezę i był wyraźnie zauroczony Alice.
-Ładny dziś dzień prawda... -Tak rzeczywiście. -Ale nie tak piękny jak pani. -Ładny dziś dzień prawda... -Tak rzeczywiście. -Ale nie tak piękny jak pani. -Dziękuję, bardzo pan miły, ale ja przyszłam tu w innej sprawie." A to co? Dwa razy to samo... "19,30" - zwykle używam dwukropka, ale nawet jeśli ma być tak, to chyba kropka. "ździwiona" - khem... ![]() No i ta babka jakaś taka dość naiwna, zresztą w ogóle wszyscy są nie bardzo rozgarnięci. "Alice nigdy wcześniej nie spotkała się z fundacją „ Po ” ." - między tekstem a cudzysłowem nie stawia się spacji. Tzn. między tekstem "wewnątrz". "- Więc tak, udzielamy pomocy osobom po wypadkach. Pomagamy tym osobom nie tylko psychicznie ale i finansowo. *zdjęcie* - Działamy od niedawna, może chce pani złożyć wniosek o taką pomoc?" - wydaje mi się, że tak być nie powinno. To "Działamy..." powinno być przed zdjęciem. "19,30", "20,00" - jak już wcześniej mówiłam... ![]() Ale akcja jest interesująca. Będę czytać dalej. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
jest super 10/10 zdjecia troche za male ale szegol jak bnedzie 4 odcinek glosuje
|
|
|
|
#3 | |||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i jakies litery.
|
|||
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Chociaż ta spacja to i tak specjalnie nie przeszkadza.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|