|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla mnie podstawową rzeczą w ocenianiu domów jest bryła i mam nieodparte wrażenie, że o niej nie zapomniałaś :> Za to odejmę kilka pkt.
W środku jest bardzo ładnie. Szczególnie podoba mi sie pierwszy salon. Niektóre zdjęcia słabo uchwyciły pomieszczenie i nie potrafię sobie wyobrazić jak może ono wyglądać... Ogólnie 6/10 EDIT: Skoro są już zdjęcia z zewnątrz chętnie ponownie ocenię dom. Bryła jest dziwna, ale przyjemna dla oka. Kolory stonowane, okna dobrze dopasowane. Nie mam większych zastrzeżeń. Podnoszę ocenę o 2 pkt. czyli 8/10. Pozdrawiam :)
![]() Ostatnio edytowane przez GreenGirl : 19.04.2006 - 19:45 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wiesz... mogłeś jednak tej bryły nie pokazywać xD
egrh... strasznie ten dom szaro bury |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmm... Podoba mi się. Domek jest schludny i mimo braku dodadków z internetu bardzo ładnie urządzony. Ocenka 9/10.
Pozdrawiam. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zgodzę się, ze domek jest schludny i dodam, że sprawia wrażenie eleganckiego. Osobiście podoba mi się średnio, ale za dobre chęci dodam punkcik
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
daj sobie spokuj!!!
{przeciez to jest z CUD MIÓD i w ogóle} swietnie ci wyszedł ten domek masz sie czym pochwalić Spróbuj budować na konkursy sprawdzisz swoje umiejętności ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła baardzo mi się podoba
![]() 7/10 Nieźle ![]() (Szkoda, że jest w rodzinnej rozrywce ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Domek jest poprostu śliczny, klasyczna prosta bryła w połączeniu z tradycyjno-nowoczesnym wnetrzem dała oszałamiaący rezultat... Bravo
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Od razu odepchnęła mnie ta fontanna przy wejściu.
Jak dla mnie na pierwszy domek nie jest źle, ale mogło być lepiej. Jak zawsze |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No, domek urzadzony elegancko i całkiem gustownie... Mam wrażenie jednak że troche mieszasz style. Ale chałupka udana... No nic, podoba mi się
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|