|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A moje opiekunki raczej nie robią problemów. Owszem - czasem zająć się dzieciakiem nie chcą, tylko wolą pooglądać telewizję, ale zaraz wracają do porządku. Nigdy mi się nie zdarzyło, by opiekunka zostawiła dziecko z czerwonym paskiem potrzeb.
Za to zostawiają syf z butelkami i często "nie do końca wyniesionymi" śmiećmi, ale tym już zajmuje się sprzątaczka ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do opiekunek to dzwonie po nie tylko wtedy, gdy są niezbędne. Gdy jakis rodzić chodzi do pracy i nie ma kto zostać z dzieckiem. Chociaż teraz już raczej przestałam wykorzystywać do tego opiekunki. Robie moim simom ragę złotą rangę robotyka i Sługus sie opiekuje dziećmi xD Opiekunki są dosyć zawodne. Zamiast opiekowac sie dziecmi to pozera wszystko z lodowki albo oglada telewizje. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niemowlę i małe dziecko nie może umrzeć - kiedy jest np. strasznie głodne, czy ma czerwony nastrój, przychodzi po nie opieka społeczna.
Ja nigdy nie mam problemów z opiekunką, dlatego jeżeli nie mam simów z aspiracją rodzinną, zawsze ją zatrudniam ; P |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Eee... Nie da się zabić dziecka przez śmierć głodową, bo jak już ktoś wspomniał, przychodzi Opieka Społeczna. Moja opiekunka, nawet OK wychowuje dzieci
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z moją opiekunką też jest wporządku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
U mnie najwyżej zje ciasteczka, ale potem sprząta. Jak przychodzi to odrazu karmi dziecko i kładzie do kojca i sprząta butelkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|