![]() |
#201 |
Guest
|
![]()
Teraz gram w Miłowie, no więc:
Przyjemniak:Andżelika zerwała z Damianem,a Szczepan z Lilianną(bo zobaczył jak flirtowała z Damianem).Andżelika jest sympatią Szczepana,a Lilianna Damiana(lecz on nie jest jej jedyną sypmatią).Dziewczyna nadal się źle uczy,a Andżelika,Szczepan i Damian mają same 6+.Siostry nadal się biją i oblewają wodą ![]() Biedak:Balbina zakochała się ( z wzajemnością )w św.Mikołaju.Ma trzech synów,którzy dobrze się uczą. Lotario:Ma syna z Kasandrą,córkę z taką jedną Stellą,a teraz urodził się mu(jego żonie) syn.Jest mężem Niny Lotario,z którą są wrogami(Nina zobaczyła jak flirtował z Kasią Langerak).Niedługo kolejny rozwód. Ćwir:Morti ożenił się z Diną i mają córkę Wandę.Aleks jest stałą sympatią Lucyny Hak i niedługo idą na studia.Nadal jest kujonem(podobnie jak Lucyna)i ma wiele stypendiów. |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
Prawie nie ruszam rodzin maxistowskich, ale na samym początku grałam rodziną Przyjemniaczek.
Przyjemniaczek- Liliana znienawidzila siostrę z wzajemnością. Obie walczą o tego smaego chłopaka. Rodzice postarali się o małego Igora, któym nikt nie ma się czasu zajmować. |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Ćwir:
Kasandra wyprowadziła się z rodzinnego domu. Rzuciła się w wir pracy i po pewnym czasie została szalonym naukowcem. Zarabiała kupe kasy, więc szybko zamieszkała w ogromnym domu. Dowiedziała się o tym, że Don ją zdradza. Zerwała zaręczyny, jednak szybko znalazła pocieszenie w ramionach Dariusza, z którym wzięła ślub. Marzyciel został ordynatorem. Kasandra zaczęła romansować z koleżanka z pracy, która zamieszkała razem z nimi. Rodzinka wyprowadziła się do ogromnego domu. Póki co żyją szczęśliwie... ![]() Morti zaręczył się z Diną, która wprowadziła się do niego i równie szybko wyprowadziła. Szybko zaprzyjaźniła się z Aleksandrem. Olek ukończył studia i zaczął romansować z Diną. Prawdopodobnie ich znajomość skończy się ślubem. Kaliente: Dina przez pewien czas mieszkała u Ćwirów, lecz uznała, że jest za młoda by wyjść za mąż, dlatego też wprowadziła się do małego domku. Wspinała się po szczeblach kariery i została dyrektorką w szkole. Uznała, że najwyższy czas przeprowadzić się do wiekszego i ładniejszego domu. Wplątała się w romans z Donem. Gdy Olek dorósł, zaczęła z nim romansować. Zerwała zaręczyny z Mortim. Nina nadal mieszka w starym domu. Zajęła się polityką, co idzie jej całkiem nieźle. Związała się z sąsiadem. W chwili obecnej czekają na swoje pierwsze dziecko i remontują dom. Lotario: Kasandra zerwała zaręczyny z Donem. Po tym wydarzeniu postanowił się ustatkować. Ożenił się ze swoja dawną kochanką Kasią, która porzuciła karierę sprzątaczki i została rekinem biznesu. Don poszedł w ślady Dariusza, z którym się zaprzyjaźnił i został ordynatorem. Przeprowadzili się do nowego domu. Kasia zaszła w ciążę. Po pewnym czasie na świat przyszła dziewczyna o imieniu Sylwia. Wynajęto opiekunke i Kasia znów mogła wrócić do pracy. Don poczuł się zaniedbywany i zaczął romansować z Diną. Sylwia wyrosła na piękną nastolatkę. zaprzyjaźniła się z bliźniaczkami z sąsiedztwa - Mają i Holly. Pewnego wieczoru Kasia wróciła szybciej z pracy i zastała Dona i Dinę w łóżku. Zerwała z Donem, jednak później po wyjaśnieniach, przeprosinach etc. udało się odbudować związek. Ponownie wzięli ślub. Zaadoptowali dziecko, któremu dali na imię Igor. Obecnie Kasia i Don są na emeryturze. Sylwia i Igor są na studiach. Tam poznali swoje sympatie, z którymi wiążą plany na przyszłość. Marzyciel; Dariusz(opis u Ćwirów) Szczepan dorósł i ożenił się z Lilianną. Mają trójkę dzieci. Przyjemniaczek: Lilianna zamieszkała ze Szcepanem. Andżelika nadal kontynuowała znajomość z Damianem, za którego wyszła. Przeprowadzili się do małego domku, gdzie opiekują się Błażejem i oczekują na własnego potomka. Damian został przestępcom, a Andżelika zajmuje się domem. Po tym jak Kasia wzięła ślub, przestała spotykać się z Danielem. Postanowił odbudować stosunki z Marysią. Udało się. Daniel został legendą sportu a Marysia rekinem biznesu. Szybko przeszli na emeryturę i umarli. Biedak: Przez przypadek Balbina wskoczyła do basenu. Nie zauważyła, że brakuje drabinek. Nie mogła się wydostać i utonęła. Osierociła trzech synów. Kamil zginął w pożarze. Damian poczuł się odpowiedzialny za brata i zaopiekował się nim. zamieszkali razem z Andżeliką i wiodą dostanie życie. |
![]() |
![]() |
#204 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jaki Bartek ??? chyba Błażej a nie Bartek |
|
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Ach, uch, jaka ja dobra jestem... xD No po prostu xD
Zamierzam pogodzić bliźniaczki Przyjemniaczki i ich rodziców. Kasandra będzie z tym ciemnym (jak mu tam było?), jego syn z jedną Przyjemniakówną, ta druga - z blondaskiem Biedakiem, tym starszym. Jedna z sióstr - albo Dina, albo Nina, nie wiem - będzie z Donem. A Henryk (Mortimer - LOL) - albo z tą drugą, albo z Bellą (wrrr, kto wymyślił tego Mortka i Bellę? Majka!)), jeśli wróci. Już kiedyś była chyba w Dziwnowie. xD W Dziwnowie zrobiłam tylkotyle, że Jasiek i Ofelia są małżeństwem (ta jej matka czy babcia czy co to było nie żyje). Mają ŚNIADE bliźniaki, normalne dzieci. ;( A tak to się bawię głównie moją ulubioną rodzinką Belucci...czy Bellucci... xD Zaczęło się od Moniki (przez c) i Santiago. Mają trójkę ślicznych dzieci (nigdy nie miałam takich ładych simów normalnie urodzonych, nie zrobionych od razu ^^) - dwie dziewczyny na studiach, jedna zaręczona, drugiej jeszcze chłopaka nie zrobiłam. Synek jest jeszcze nastolatkiem, a Monica i Santiago właśnie się stali emerytami. ^^ Kiedy nadawałam imię pierwszej dziewczynce, do głowy wpadł mi iście szatański pomysł... xD Otóż dziewczę nazywa się Tally, a jej narzeczony - Weijl (albo cos w tym stylu ![]() ![]() W Weronie w ogóle nic nie robię. Ale po przeczytaniu "Romea i Julii" tak mnie naszło, że moze tak coś zrobię... xD Ale sama zrobie rodziny. xD Mam jeszcze dwa swoje otoczenia, ale chwilowo nie ma tam nic ciekawego. ![]() Biedaczka była w ciąży, więc może Bartek się dopiero urodził? Ostatnio edytowane przez Amethyst43217 : 17.06.2006 - 17:03 |
![]() |
![]() |
#206 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie wiem czy zauwazyles ale maxis nam oddalo rodzine Biedak w sytuacji gdy Balbina jest w ciazy. Juz uzgodnilismy na forum ze zawsze rodzil sie jej kolejny syn. Chyba nie problem domyslec sie ze Bartek to ten wlasnie ostati syn, nie? Ona go nazwala Bartek Ty mozesz nazwac nawet Apolinary i tez bedzie dobrze. |
|
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
ona go nie nazwała Bartek tylko forum go nazwało BArtek i to jeszcze nie ostatnie dziecko a poza tym ja nie daję mu na imię Bartek bo jest jurz w Dziwnowie Bartek
|
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Losy Romea i Julii:
Cóż, pobrali się. Do ich domku, zmęczona rygorem Konstantego, wprowadziła się Hermia. Romeowi i Julii urodził się syn Patryk Konstanty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Odświerze temacik jeśli można.......
A wiec jak narazie mało się pozmieniało się życie gotowych rodzinek bo całkiem niedawno odzyskałam ponownie TS2. Lotario Don ożenił się z Kasandrą Cwir mają syna który obecnie jest dzieckiem jednak zaledwie kilka dni mu pozostało aby zmienił się w nastolatka. Kasandra także zmieniła swoją fryzure oraz nie nosi okularów i wyglada stanowczo lepiej. Don no cóż nie jest dość wierny swej żonie. Ćwir Mortimier ożenił się z Diną Kaliente i mają małego synka. Drugi syn Mortimiera jest nastolatkiem i dobrze się uczy. Kaliente Nina mieszka sama no bo jak może być inaczej. Samotnie wychowuje syna którego ojcem jest Don Lotario |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Ja żałuje swojej decyzji
![]() U Dona wprowadziła się sprzątaczka z którą miał romans ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|