Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.04.2006, 15:46   #1
Kate49
Guest

Domyślnie

Mam ten problem już od WB, wydaje mi się, że błąd tkwi w tym dodatku. Ponieważ nie występuje u wszystkich, to pewnie bug graficzny. Głupie t, ale da się grać z nutką niepewności

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.04.2006, 16:10   #2
Artek001718
Guest

Domyślnie

Usunąłem Rozrywkę Rodzinną i mam nadal ten problem + problem taki, że nie mam okolic jak wspomniano wcześniej :con: A co do WB to wcześniej nie miałem tego będu. Moim zdaniem jest to błąd cracka, uzyłem go do RR-popsuty pasek, użyłem TERAZ do WB-popsuty pasek, wcześniej uzyłem mini-image do WB- DZIAŁAŁ PASEK!! To tylko moje przypuszczenia

stare 29.04.2006, 16:47   #3
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Artek001718
Usunąłem Rozrywkę Rodzinną i mam nadal ten problem + problem taki, że nie mam okolic jak wspomniano wcześniej :con: A co do WB to wcześniej nie miałem tego będu. Moim zdaniem jest to błąd cracka, uzyłem go do RR-popsuty pasek, użyłem TERAZ do WB-popsuty pasek, wcześniej uzyłem mini-image do WB- DZIAŁAŁ PASEK!! To tylko moje przypuszczenia
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2135
berata jest offline  
stare 30.04.2006, 09:57   #4
joasia249
Guest

Excl

słuchajcie a może zna ktoś link żeby stamtad sciagnac cracka do na studiach?? wiem ze to nie na temat ale prosze odpowiedzcie!!

stare 30.04.2006, 10:21   #5
Artek001718
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał joasia249
słuchajcie a może zna ktoś link żeby stamtad sciagnac cracka do na studiach?? wiem ze to nie na temat ale prosze odpowiedzcie!!

http://thesims2.ea.com/update/?pid=Help_patches

stare 30.04.2006, 10:29   #6
Kate49
Guest

Domyślnie

Patch raczej nie, jedyny patch jaki miałam wgrany gdy wgrywałam WB to patch do podstawki. Po wgraniu patcha do WB nic się nie zmieniło. Zaraz będę testować czy coś pomoże wgranie patchy do NZ i NS oraz FF

stare 01.05.2006, 20:37   #7
teodozja
Guest

Domyślnie

miałam to samo, zainstalowałam ściągnięte ze strony producenta patche do "na studiach" i "rozrywka rodzinna" i się naprawiło. Na szczęście!! bo simów miałam już na 4 roku..

stare 02.05.2006, 11:03   #8
Artek001718
Guest

Domyślnie

No cóż... Mi nie pomogło. Zainstalowałem te patche i nic. Cóż... Da się przeżyć.

stare 02.05.2006, 15:16   #9
teodozja
Guest

Domyślnie

dobra.. skłamałam. Pomogło, ale tylko przy pierwszym uruchomieniu gry. Za drugim razem paski znów spadły na samo dno. ALE - dobra wiadomość - mimo tego simy zaliczają semestr. Wygląda na to, że jest to błąd w wyświatlaniu grafiki, w rzeczywistości pasek się jednak zapełnia. Tylko że tego nie widać, i nie wiadomo ile sim umie..

Korzystając z okazji (wiem, że to zły temat ale w dobrym nikt mi nie odpowiedział):

czy ktoś ma działającego linka do "rączki" która pomaga simom kończyć studia?? Albo mógłby mi przysłać plik z rączką na mail?? PROSZE !!! :con:

stare 27.09.2006, 19:49   #10
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

hmm... może spróbuj zmienić kierunek :con:
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania