Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 0 0%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 1 20.00%
3 gwiazdki - Przeciętne 1 20.00%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 3 60.00%
Głosujących: 5. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 02.05.2006, 14:35   #1
chibiusa
Guest

Wink "Life of Butterfly"

Ehhh... Moje pierwsze FS... Nie wyszło takie jak chciałam, ale raz człowiek żyje .
Pierwszy raz też wstawiam jakieś obrazki na Image Shacka więc coś może być pomemłane :wacko: . Za wszystkie błędy przepraszam, i będe starała się poprawić . Zgubiłam 1 płytę Simsów 2, więc robię w Randce... Jak tylko znajdę TS 2 to będe konntynuowała FS. Ok, zaczynamy:

,, Life of Butterfly "

- Ech... Gdzie to było?!? Jak mu tego nie oddam to po mnie... Nigdy mi nie pożyczy żadnej książki...

- A może jest tu?.... Mam nadzieję.

- Tak! Przeczytam jeszcze ten koniec i oddam mu tą książke... Pewnie się wścieknie że tak długo, ale przecież ,, Gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy ".....

-Ach.. zapomniałam się przedstawić widzom xP. Jestem Katie Rolwes i mieszkam w Sim City od niedawna. Znalazłam tu fajnego kolege, od którego pożyczyłam ,, Sherlocka Holmes'a " i długo go nie oddawałam... dobra, dobra teraz możesz mówić ty Chibi xP ( Od Chibiusy: Nadal ty mówisz ) Aha... .

- Hmm? Taki durny koniec? Jednak od razu go oddam... - Powiedziała Katie. Już wstała, gdy nale usłyszała dzwonek do drzwi.

- Jeej... Nie znam tu nikogo, dopiero się wprowadziłam, a tu dzwonki...
- Ruszyła szybkim krokiem do drzwi.

URL=http://img159.imageshack.us/my.php?image=rolwes800109md.jpg][/URL]

Gdy je otworzyła zobaczyła mile uśmiechnięta panią, oraz jakąś w kółko chodzącą kobietę. Uśmiechnięta pani powiedziała:
- Dzień dobry... Chciałam powitać panią w Sim City. Nazywam się Petricia Von Gugen, ale w skrócie może pani do mnie mówić Petty.
- Miło mi.. Ja jestem Katie. Katie Rolwes...

- Ta pani co obok chodzi to Bella Świ... Ekhem... Ćwir!- Powiedziała Petty.
- Jakoś się dziwnie zachowuje, ale dobra... Zapraszam panią na obiad... Oczywiście do mnie do domu, bo akurat ugotowałam... - Nawijała Katie.
- Ach, chętnie! Bardzo dziękuje! - Przytaknęła Petty.

- Bo widzi pani... ja mam złe wspomnienia gdyż niedawno zmarła moja córka... - Westchnęła smutno nowa koleżanka.
- Och... Bardzo pani współczuje... - Powiedziala czule Katie i dziewczyny skierowały się do domu. Jednak Petty ją wyprzedziła i poleciała jak smuga światła. ( Widocznie była bardzo głodna )

- Hmm? Gdzie ona poszła? - Nagle Katie usłyszała z kuchni dźwięk Ekspresu do kawy... Poszła tam i... BACH!

Dziewczyny zderzyły się! Obie miały dwa wielkie czerwone guzy...
- Ałć... - Jęknęła Petty. - Chyba muszę iść do domu go zawinąć bandażem...
- Racja - Przytaknęła Katie.

Petty poszła raźnym krokiem do domu, pocierając guza. Trocę jej się kręciło w glowie więc się kiwała a lewo i na prawo...

- Ech... Ja też muszę coś z nim zrobić... Ale potem (Od Chibiusy: Jak zwykle: Potem . ) . Muszę coś jeszcze zobaczyć...

Stuk, stuk, stuk... Katie szła swawolnym krokiem cała czerwona...

- Wam też muszę coś dać, bo zdechniecie... I co? Smaczne? ( Od Chibiusy: Nie wątpie )

- Stary ten okręt... Ale skoro mój Prapradziad nim płynął... - Szeptała sama do siebie Katie. - Musiał mieć wiele odwagi... Nigdy go nie widziałam ( xP )

- Nie ma co... Idę załatwić potrzeby....

... ( Od Chibiusy: No coment... ) DIING DOOONG!

- Aaach! Nawet się nie można załatwić... Kto to znowu?!? - Krzyknęła Katie.

C.D.N

Kto będzie dzwonił?
O czym się dowie Katie?

To wszystko i więcej w następnym odcinku ,, Life of Buttefly "
W niektórych momentach FS są moje komentarze . I dajcie krytyki xP . Wiem że muszę się poprawić...

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania