|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 20.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
1 | 20.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
3 | 60.00% |
Głosujących: 5. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ehhh... Moje pierwsze FS... Nie wyszło takie jak chciałam, ale raz człowiek żyje
![]() Pierwszy raz też wstawiam jakieś obrazki na Image Shacka więc coś może być pomemłane :wacko: . Za wszystkie błędy przepraszam, i będe starała się poprawić ![]() ,, Life of Butterfly " ![]() - Ech... Gdzie to było?!? Jak mu tego nie oddam to po mnie... Nigdy mi nie pożyczy żadnej książki... ![]() - A może jest tu?.... Mam nadzieję. ![]() - Tak! Przeczytam jeszcze ten koniec i oddam mu tą książke... Pewnie się wścieknie że tak długo, ale przecież ,, Gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy ![]() ![]() -Ach.. zapomniałam się przedstawić widzom xP. Jestem Katie Rolwes i mieszkam w Sim City od niedawna. Znalazłam tu fajnego kolege, od którego pożyczyłam ,, Sherlocka Holmes'a " i długo go nie oddawałam... dobra, dobra teraz możesz mówić ty Chibi xP ( Od Chibiusy: Nadal ty mówisz ![]() ![]() - Hmm? Taki durny koniec? Jednak od razu go oddam... - Powiedziała Katie. Już wstała, gdy nale usłyszała dzwonek do drzwi. ![]() - Jeej... Nie znam tu nikogo, dopiero się wprowadziłam, a tu dzwonki... - Ruszyła szybkim krokiem do drzwi. URL=http://img159.imageshack.us/my.php?image=rolwes800109md.jpg] ![]() Gdy je otworzyła zobaczyła mile uśmiechnięta panią, oraz jakąś w kółko chodzącą kobietę. Uśmiechnięta pani powiedziała: - Dzień dobry... Chciałam powitać panią w Sim City. Nazywam się Petricia Von Gugen, ale w skrócie może pani do mnie mówić Petty. - Miło mi.. Ja jestem Katie. Katie Rolwes... ![]() - Ta pani co obok chodzi to Bella Świ... Ekhem... Ćwir!- Powiedziała Petty. - Jakoś się dziwnie zachowuje, ale dobra... Zapraszam panią na obiad... Oczywiście do mnie do domu, bo akurat ugotowałam... - Nawijała Katie. - Ach, chętnie! Bardzo dziękuje! - Przytaknęła Petty. ![]() - Bo widzi pani... ja mam złe wspomnienia gdyż niedawno zmarła moja córka... - Westchnęła smutno nowa koleżanka. - Och... Bardzo pani współczuje... - Powiedziala czule Katie i dziewczyny skierowały się do domu. Jednak Petty ją wyprzedziła i poleciała jak smuga światła. ( Widocznie była bardzo głodna ![]() ![]() - Hmm? Gdzie ona poszła? - Nagle Katie usłyszała z kuchni dźwięk Ekspresu do kawy... Poszła tam i... BACH! ![]() Dziewczyny zderzyły się! Obie miały dwa wielkie czerwone guzy... - Ałć... - Jęknęła Petty. - Chyba muszę iść do domu go zawinąć bandażem... - Racja - Przytaknęła Katie. ![]() Petty poszła raźnym krokiem do domu, pocierając guza. Trocę jej się kręciło w glowie więc się kiwała a lewo i na prawo... ![]() - Ech... Ja też muszę coś z nim zrobić... Ale potem (Od Chibiusy: Jak zwykle: Potem ![]() ![]() Stuk, stuk, stuk... Katie szła swawolnym krokiem cała czerwona... ![]() - Wam też muszę coś dać, bo zdechniecie... I co? Smaczne? ( Od Chibiusy: Nie wątpie ![]() ![]() - Stary ten okręt... Ale skoro mój Prapradziad nim płynął... - Szeptała sama do siebie Katie. - Musiał mieć wiele odwagi... Nigdy go nie widziałam ( xP ) ![]() - Nie ma co... Idę załatwić potrzeby.... ![]() ... ( Od Chibiusy: No coment... ) DIING DOOONG! ![]() - Aaach! Nawet się nie można załatwić... Kto to znowu?!? - Krzyknęła Katie. C.D.N Kto będzie dzwonił? O czym się dowie Katie? To wszystko i więcej w następnym odcinku ,, Life of Buttefly " W niektórych momentach FS są moje komentarze ![]() Thanks to ImageShack for Free Image Hosting |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|