|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Pocia, możesz przenieść całe Moje dokumenty na dysk E, szybko i bezproblemowo. Klikasz prawym przyciskiem na Moje dokumenty i wybierasz "Właściwości". W pierwszej zakładce klikasz "Przenieś..." i wybierasz miejsce docelowe (np. E:\Dokumenty, potem klikasz OK i jeszcze raz OK. Właściwie wszytsko będzie jak dawniej, tylko nie będą Ci Moje domkumenty zajmowały miejsca na C.
![]() A jesli nie ma dodatków, to zainstaluj CEP-a- program konieczny, żeby pojawiły się w grze. Tu jest: http://modthesims2.com/showthread.php?t=92541 To ten pierwszy link z tych na dole.
Ostatnio edytowane przez Isi : 05.05.2006 - 16:24 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mam ten sam problem... Gre mam na dysku D, lepiej przenieść ten folderna D czy E(prawie pusty) Czy to nie robi różnicy? Jeszcze raz się zapytam :p czy to nie spowoduje problemów np z uruchomieniem gry?
|
|
|
|
#3 |
|
|
elkakub17, nie sprawi to żadnych problemów z grą na 100 %.
![]() Ale nie przenoś do folderu z grą, tylko gdzieś na dysk D/E, w osobne miejsce.
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Isi. Gra i tak utworzy własny NOWY katalog w Moich dokoumentach. Przynajmniej w Windowsach 2000 nie da się tego odmienić.
A Moje dokumenty można se przenosić, ale gra na pewno nie będzie korzystać z tych przeniesionych... Przynajmniej tak jest u mnie... |
|
|
|
#6 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No nie wiem, jak Ty sprawdzasz, z których korzysta, bo ja już dawno przeniosłam cały folder Moje dokumenty na D, po reinstalacji Windows oraz po każdej reinstalacji TS2 zawsze Moje dokumenty pozostawały na D i właśnie tam gra instalowała swoje pliki. Nie wiem, może w Windows 2000 po przeniesieniu Moje dokumenty się dublują, albo czegoś nie rozumiem.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
To mam całe moje dokumenty przenosic czy wystarczy tylko sam folder EA Games? Już sie troche pogubiłam
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
(mam windowsa xp)a co do edita to dlatego, ze nie wypakowalam tych plikow;p (nie byly zapakowane w win-rara tylko w taka normalna ikone jak od dodatkow;p) EDIT: juz mi sie udalo. chcialam przeniesc ikone a tobie codzi o to w pasku start... Dzieki wszystkim!!! Ostatnio edytowane przez pocia : 05.05.2006 - 18:43 Powód: ale ja glupia... |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|