![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem simka jest zbyd pyzata..ale ogółnie ładna .Ładny make-up (najbardziej podoba mi się szminka) ...no możę póder troshke za jasny .ogólnie 9/10 . Piżama nie jest jakimś cudem ,ale jest naprawde ładna . ładne połączenie kolorów . ogólnie 10/10
|
![]() |
#83 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak samo jak swietymikolaj uważam, że Simka jest zbyt pyzata. Wygląda, jakby była opuchnięta.
![]() Piżamka jest prosta, ładna, w ciekawych kolorach. Podoba mi sie napis i ogólnie cała mi się podoba. ![]()
#84 |
Guest
|
![]()
Kasia: Oryginalna sliczna brak slow 10!/10
Sukienka: Bardzo ladna kolorystyka jest chyba najlepsza 9/10 .... Ania: Braz wlosy troche nie pasuja do skory ale szczegol jest sliczna 9\10 Pizamka: Troche mi sie nie podoba ale moje zdanie |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Jakos nie podoba mi sie ta pizama. Jest taka... Prosta. Choc uzylas ladnych kolorow. Uwazam ze Pizama jest za prosta, nic w iej ciekawego nie ma.
|
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Pidżama moze być, ale nie powaliła mnie na kolana. Jest fajna i tyle.
|
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Świetne. Bardzo mi się podobają te ciuszki, simki też są ładne. Mają cudne oczy!
Pozdro |
![]() |
#88 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za wszystkie komentarze. ^^
--------------------------------------------- ”Szum wiatru”
(z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() Głosujcie na mnie. ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Nsy to jest sliczne ale zaglosowac chyba nie moge. Bo twoj sukienki zawsze potrzebuja chyba wszystkich dodatkow. ;( Ale jest bardzo ładna i daz linka do tej fryzurki?
|
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Ta simka w sukience wygląda jak gruba (a może jest..??). Sukienka całkiem ładna. Podoba mi się to wiązanie pod biustem i jej kolorki.
Midey, przecież w głosowaniu na kogos nie przeszkadza Ci to, ze nie masz wszystkich dodatków ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|