![]() |
#471 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#472 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#473 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie?
Mam prośbe.Czy ktoś moglibyście umieścić tu zdjęcia wszytskich nowych ybrań z tego dodatku dla simek? Żeby uprościć tylko tych całościowych. |
![]() |
![]() |
#475 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tam na pewno sa pokazane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]()
jak sie buduje garaz w NŻ?
kiedys umialem a teraz mi nie wychodzi po dlugiej przerwie od tej gry szukalem wyszukiwarka to mi znalazl ten temat ze tutaj jest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Guest
|
![]() Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22400 |
|
![]() |
![]() |
#478 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie .Wiecie może jaki jest szczyt kariery zawodowej w biznesie i w sporcie.Mam dwóch gostków właśnie w tych biznesach i od jakiegos czasu nie dostaja awansów.Simka jest kierowniczką(biznes) a Sim jest gwiazdorem(sport).Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
#479 |
Guest
|
![]()
W kierunku biznesu po kierowniku jest jeszcze:
- Przedstawiciel regionu - V-CE dyrektor - Prezes - Prezes zarządu - Rekin biznesu(najwyższe) Mogłam pomylić kolejność, ale to będzie coś w tym stylu. A po gwieździe w sporcie powinno być: - Filar Drużyny - Supergwiazdor - Asysten trenera - Trener - Legenda sportu Tu też mogłam pomylić kolejność, i nazwy mogą być troche inne. Jak coś to opierałam to na tabeli zawodów w The Sims, ale w The Sims 2 jest podobnie. |
![]() |
![]() |
#480 |
Guest
|
![]()
hejka jestem tu nowa i mam pytanko gra the sims2 zainstalowala sie bez problemu pojawil on sie w instalacji the sims2 nocne zycie nie wiecie moze jak ja zainstalowac wszytsko jest oki ale na koniec instalacji wyskakuje ze program sprawdzi aktualizacje the sims 2 prosze wlozyc plytke the sims2 cd4 aby kontynuowac a jak juz ja wloze i wcisne ok to wyskakuje wciaz to samo blagam pomozcie!!!!!! ;( :1smutny:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |