|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Myślę, że będzie to coś na kształt poprzednich The Sims Zwierzaki. Tam też były, jak dobrze pamiętacie, papużki, chomiki. Świnka Morska pojawiła się nawet w Światowym Życiu/Balandze i była głównym nosicielem wszelkich infekcji bakteryjnych, prowadzących nieraz do śmierci : P O królikach to nie pamiętam.. miałam swego czasu do TS ściągniętą klatkę z królikiem, ale chyba nie było z tym żadnych interakcji.. w każdym bądź razie, cieszę się, że powstaje coś takiego jak Zwierzaki ^^.
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
pawlo - ja rowniez, w ts1 byl to moj ulu. dodatek. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
przepraszam ![]() a co za różnica czy zwierzaki czy pets :/ to to samo ;| Co do zoo to są wszystko spekulacje niewiadomo co dokładniej bedzie... Moim zdaniem to nie bedzie mini dodatek tylko normalny... Tak przynajmniej gdzieś czytałam |
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Praktycznie - nikt nie wie! |
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nowy dodatek rzeczywiście zapowiada się wyśmienicie
swoją drogą fajnie by było gdyby się troche różnił od dodatku do The sims : zwierzaki. Moim zdanime w dodatku Pest powinno być więcej możliwości, np. możliwość założenia...farmy
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 18
|
Zaraz, zaraz... Pod logiem jest napisane EXPANSION PACK, a przecież to znaczy ,,DODATEK DO GRY". Rany, teraz to już nic nie rozumiem...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
|