|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
eee a niby dlaczego mieliby nie dodawać nowego otoczenia?
na pewno to będzie normalny dodatek i na pewno będzie w nim jakaś okolica związana ze zwierzętami. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja się cieszę ze zwierzaczków, ale bardziej czekam na kolejny po kolejnym mini dodatku czyli: The Sims 2: Piłka Nożna
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
No to w końcu będzie ten dodatek czy nie? Juz nic nie rozumiem! (ten kto zaczął ten temat napisał post z jakimś listem przez który nic już nie rozumiem!) :wacko:
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
W przeliczeniu na nasze polskie złote ma kosztować 136 zł,a więc tyle samo co podstawowa wersja gry.Ma wprowadzić do gry dużo nowych interakcjii i pzredmiotów dotyczących zwierząt,akcesoriów pielęgnacyjnych i dekoracyjnych dla simów.
Wiem, trochę dużo... :/ A wy co o tym myślicie?? Bo mi się zdaje, że cena teg dodatku nie powinna być wyższa od gry podstawowej... To bez sensu =/ |
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
co wy
ja bylam pewna ze bedzie kosztowac tyle co pozostale czesci czyli cos kolo 79 zl no coz nawet jak beda drozsze to petsy musze sobie kupic ;] jak wyszedl wb i pojawily sie wiadomosci o akcesoriach ordzinnych to stwierdzilam ze juz nie bede kupowac simsow dopuki nie wyjda zwierzaki ;]... nie moge sie doczekac nowych info o tym dodatku !!!!!
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
CO??
Ohh nie tylko nie to, bo z moich przeliczeń miałam sobie uzbierać do września przynajmniej 80zł (i byłam zadowolona)... ale mam nadzieję, że to jakaś plotka :/ Bo to chyba niewiarygodne żeby zwykły dodatek kosztował więcej od samej podstawowej wersji...
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|