|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
208 | 65.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
76 | 23.75% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
22 | 6.88% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
5 | 1.56% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
9 | 2.81% |
| Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja specjalnie nie chciałam pisać tej poprawnej przysięgi małżeńskiej, bo według mnie w fs nie trzeba przejmować się szczegółami, a dla mnie to szczegół. P.S. Żebyś sobie nie pomyślała: jak bedę wychodzić za mąż wtedy nie bedzie to szczegół
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Zdjęcia są naprawdę dobre - super ujęcia. Tekst dlugi i bardzo ciekawy. Jak zwykle nie mam nic do zarzucenia
No zaraz się wscieknę xD Czekam na nowy odcinek, jestem ciekawa co się zdarzy ^_~ Pozdrawiam... Ostatnio edytowane przez linkinhay : 14.05.2006 - 09:26 |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Hmm... Podejrzewam, kto zadzwonił z tymi groźbami.
![]() Ten cały ślub, uległość Moniki są trochę dziwne (przez pół roku trwała w postanowieniu, że weźmie ślub, chociaż nie chce, żeby nie sprawić przykrości Marcinowi ), a potem jeszcze szybkie planowanie ślubu z Piotrem, ale dzięki temu jest komicznie. ![]() Fotki są bardzo ładne i dosyć ich dużo, nie wiem, ile planujesz odcinków, ale wyczuwa się tutaj pewne zbliżanie do końca. ![]() Ciekawie zakończyłaś i czekam na kolejny odcinek. ![]() Pozdrawiam Edit- jeśli jednak nie zbliża się do końca, to tym lepiej.
Ostatnio edytowane przez Isi : 14.05.2006 - 11:07 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Co wy tak z tym końcem się uwzieliście?!
Wątpie, aby fs zbliżało się do końca, jeszcze trochę musi się dziać . Fajnie, że wam się odcinek spodobał czekajcie na 12, postaram się go choć raz zrobić na czwartek, a nie na piatek/ sobotę, chociaż podejrzewam, że mi się to nie uda :con: Pozdrawiam :* Do ..::CaRmEn::.. : ja to uwielbiam takie dobrze kończące się romansidła, więc ja to w życiu nie dopuściłabym do ślubu Moniki i Marcina
Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 14.05.2006 - 17:26 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Super odcinek ;-)
Bardzo dobrze, że jednak Monika nie wzięła ślubu z Marcinem... w sumie myślałam, że tak będzie ;-p Strasznie mnie wciągnęło to FS dzięki tym porywaczom ;-> Bezbłędnie i ładnie napisane... Czekam niecierpliwie na następny odcinek! Mam nadzieje, że będzie ich dość dużo xD Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
PoOzDrOwIoNkA !!! |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dopiero teraz zauważyłam, ze jest nowy odcinek
Bardzo mi sie podoba. Zdjecia ładne, chociaż przyczepiłabym sie do tego, gdzie Piotr trzyma Monikę na rękach, jakos mi sie ta fotka nie podoba. Tekst fajny, ciekawy. Ale co pocznie teraz biedny Marcin xD ?? |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Jak już napisałam na gg całe fotostory bardzo mi się podoba i z chęcią je czytam!Odcinek jest poprostu świetny.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
No więc tak. Na początku zaintrygował mnie tytuł. Gdy weszłam zobaczyłam że tyo tradycyjne fs i odrazu wyszłam. Jednak po 2 dniach coś mnie tknęło i zaczęłam czytać. W połowie pierwszego odcinka stwierdziłam że to nie dla mnie. Następnego dnia znów usiłowałam czytać. Ale ziś to już przecztałam wszystko! I stwierdzam że piszesz ładnie zgrabnie i ... na temat? Zagłosowałam na 4 **** bo jest fajne ale nie aż tak żeby wystawić ocenkę 5*****.
Mam nadzieję że będziesz pisała dalej bo jest naprawdę ciekawe i mnie wciągnęło
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ehh, coś czuję, że to FS zbliża się do końca
Ja nie chcę!!!Oczywiście świetny odcinek i żałuję, że w sondzie oceniłam Ci na Całkiem niezłe, bo to zasługuję na Odlotowe! Naprawdę mnie wciągnęło i podoba mi się, że dbasz o fanów fotostory i nie ociągasz się z dawaniem nowych odcinków
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|