Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ?
5 gwiazdek - Odlotowe 208 65.00%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 76 23.75%
3 gwiazdki - Przeciętne 22 6.88%
2 gwiazdki - Zgroza 5 1.56%
1 gwiazdka - Strach się bać 9 2.81%
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.05.2006, 08:51   #1
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jagienka
"...- Pani Moniko, czy chce pani pojąć za męża pana Marcina?!- mówił zniecierpliwiony kapłan...."

- Ależ panie kapłonie... Nie wiem...

Powinnaś najpierw wziąć książeczkę. Tak, tak - tą od I komunii i w sakramentach masz napisane jak brzmi przysięga małżeńska. Ale nie przeczę pan Marcin i pani Monika wywołały we mnie radosne rechotanie.

Ja specjalnie nie chciałam pisać tej poprawnej przysięgi małżeńskiej, bo według mnie w fs nie trzeba przejmować się szczegółami, a dla mnie to szczegół.

P.S. Żebyś sobie nie pomyślała: jak bedę wychodzić za mąż wtedy nie bedzie to szczegół
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.05.2006, 08:57   #2
linkinhay
Guest

Domyślnie

Zdjęcia są naprawdę dobre - super ujęcia. Tekst dlugi i bardzo ciekawy. Jak zwykle nie mam nic do zarzucenia No zaraz się wscieknę xD
Czekam na nowy odcinek, jestem ciekawa co się zdarzy ^_~
Pozdrawiam...

Ostatnio edytowane przez linkinhay : 14.05.2006 - 09:26
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2006, 11:01   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Hmm... Podejrzewam, kto zadzwonił z tymi groźbami.
Ten cały ślub, uległość Moniki są trochę dziwne (przez pół roku trwała w postanowieniu, że weźmie ślub, chociaż nie chce, żeby nie sprawić przykrości Marcinowi ), a potem jeszcze szybkie planowanie ślubu z Piotrem, ale dzięki temu jest komicznie.
Fotki są bardzo ładne i dosyć ich dużo, nie wiem, ile planujesz odcinków, ale wyczuwa się tutaj pewne zbliżanie do końca.
Ciekawie zakończyłaś i czekam na kolejny odcinek.

Pozdrawiam

Edit- jeśli jednak nie zbliża się do końca, to tym lepiej.

Ostatnio edytowane przez Isi : 14.05.2006 - 11:07
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2006, 11:05   #4
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Co wy tak z tym końcem się uwzieliście?! Wątpie, aby fs zbliżało się do końca, jeszcze trochę musi się dziać . Fajnie, że wam się odcinek spodobał czekajcie na 12, postaram się go choć raz zrobić na czwartek, a nie na piatek/ sobotę, chociaż podejrzewam, że mi się to nie uda :con:

Pozdrawiam :*

Do ..::CaRmEn::.. : ja to uwielbiam takie dobrze kończące się romansidła, więc ja to w życiu nie dopuściłabym do ślubu Moniki i Marcina

Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 14.05.2006 - 17:26
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2006, 16:32   #5
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Super odcinek ;-)
Bardzo dobrze, że jednak Monika nie wzięła ślubu z Marcinem... w sumie myślałam, że tak będzie ;-p
Strasznie mnie wciągnęło to FS dzięki tym porywaczom ;->
Bezbłędnie i ładnie napisane... Czekam niecierpliwie na następny odcinek!
Mam nadzieje, że będzie ich dość dużo xD
Pozdrawiam, ..::CaRmEn::..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2006, 15:33   #6
Aniulkazlosnica
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ..::CaRmEn::..
Super odcinek ;-)
Bardzo dobrze, że jednak Monika nie wzięła ślubu z Marcinem... w sumie myślałam, że tak będzie ;-p
Ja również myślałam, że Monika nie wyjdzie za tego całego Marcina....A co do tajemniczych telefonów chyba wiem kto to jest...Pewnie to ta jego kochanka , która ma urodzić jego dziecko...A , że chce wziąść z nim ślub ( z tym ojcem Moniki oczywiście ! ) dlatego dzwoniła do Anny po ten rozwód (?) Teraz trafiłam ?

PoOzDrOwIoNkA !!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2006, 15:41   #7
riannon
Guest

Domyślnie

Dopiero teraz zauważyłam, ze jest nowy odcinek Bardzo mi sie podoba. Zdjecia ładne, chociaż przyczepiłabym sie do tego, gdzie Piotr trzyma Monikę na rękach, jakos mi sie ta fotka nie podoba. Tekst fajny, ciekawy. Ale co pocznie teraz biedny Marcin xD ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2006, 17:52   #8
Evan
Guest

Domyślnie

Jak już napisałam na gg całe fotostory bardzo mi się podoba i z chęcią je czytam!Odcinek jest poprostu świetny.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2006, 19:08   #9
~dusia~
Guest

Domyślnie

No więc tak. Na początku zaintrygował mnie tytuł. Gdy weszłam zobaczyłam że tyo tradycyjne fs i odrazu wyszłam. Jednak po 2 dniach coś mnie tknęło i zaczęłam czytać. W połowie pierwszego odcinka stwierdziłam że to nie dla mnie. Następnego dnia znów usiłowałam czytać. Ale ziś to już przecztałam wszystko! I stwierdzam że piszesz ładnie zgrabnie i ... na temat? Zagłosowałam na 4 **** bo jest fajne ale nie aż tak żeby wystawić ocenkę 5*****.
Mam nadzieję że będziesz pisała dalej bo jest naprawdę ciekawe i mnie wciągnęło
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2006, 10:37   #10
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Ehh, coś czuję, że to FS zbliża się do końca Ja nie chcę!!!
Oczywiście świetny odcinek i żałuję, że w sondzie oceniłam Ci na Całkiem niezłe, bo to zasługuję na Odlotowe! Naprawdę mnie wciągnęło i podoba mi się, że dbasz o fanów fotostory i nie ociągasz się z dawaniem nowych odcinków
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania