![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Też mam pare fotek moich simek w ciąży ^^
Proszę: Esmeralda Hak, urodziła śliczną dziewczynkę, Sandrę, niestety fotek Sanderki nie posiadam ![]() ![]() To jest Marlena Pachecka, nie wiem co urodzi bo dawno w nią nie grałam ![]() ![]() A to moja druga ukochana simka, Melissa Love: ![]() Mel ma pięcioro dzieci. Urodziła czterech synów i adoptowała jedną córkę. Aktualnie jest na emeryturze ![]() A tu moja najukochańsza, najpiękniejsza i najcudowniejsza Reese Rich ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() Reese jest obrzydliwie bogata i ma aspirację Pragnienie Romansowania ![]() a to pozostałe dzieci: Pete - najstarsze dziecko, jedyny syn ![]() ![]() Naomi - najstarsza córka, drugie dziecko ![]() ![]() Nadine - trzecie pod względem wieku. ![]() A oto mała Keira ![]() 1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() A to Reese tuż po porodzie, poszła popływać ![]() ![]() Wszystkie dzieci Reese urodziła w trakcie gry, żadnego nie stworzyłam sama ![]() Jestem z niej cholernie dumna ![]() I to już wszystko. PS. Ktoś napisał, że urodziło mu się 4 dzieci za jednym razem. Czyżbyś miał/a błąd w grze? Dzieci za jednym razem może urodzić się tylko dwoje. Nie kłam bo jak widzisz prędzej czy później ktoś (w tym przypadku ja) to odkryje. PS2. Może ktoś będzie w stanie mi wyjaśnić dlaczego wszystkie dzieci Reese i Johna Rich mają zielone oczka (po mamusi) tzn Nadine jako jedyna ma niebieskie po ojcu ![]() Ostatnio edytowane przez krooliczka : 14.05.2006 - 09:38 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|