| 
 |  | |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |      | 9 | 27.27% | 
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |      | 12 | 36.36% | 
| 3 gwiazdki - Przeciętne |      | 7 | 21.21% | 
| 2 gwiazdki - Zgroza |      | 0 | 0% | 
| 1 gwiazdka - Strach się bać |      | 5 | 15.15% | 
| Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  17.04.2006, 19:17 | #51 | |
| Guest 

|   Cytat: 
 Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 23:06 | |
|   | 
|  | 
|  17.04.2006, 19:52 | #52 | 
| Zarejestrowany: 04.11.2005 Płeć: KobietaPostów: 550 Reputacja: 10 |   

Widze zdjęcia   . Przyznam, że w TS1 jakoś bardziej mnie wciągało. Dlaczego przy 6 albo 7 odcinku piszesz "zapomniałem o rodzicach" a pokazujesz nauczycieli? Kuje mnie w oczy też to ciągłe "rykną". Czy oni nie mogą poprostu mówić? Cały czas ryczą, wrzeszczą i krzyczą.  Ogólnie nie jest xle, ale nie jest też zachwycająco 
				__________________ Tylko głupiec nie ma wątpliwości. K. Čapek Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko. A. France [img][/img] Av by Meine Liebe Kitu :*  | 
|   |   | 
|  17.04.2006, 23:50 | #53 | 
| Guest 

|   Rzeczywiście w TS1 to fotostory miało taki "swój" klimat. Tekst jest dobry, ale niektóre opisy nudzą np. opis ich zabawy w policjantów i złodziei. Zdjęcia lepiej by wyglądały, gdyby pokoje były lepiej umeblowane. Jeśli nie meblujesz porządnie, to rób zdjęcie w większym przybliżeniu, wtedy to nie będzie takie widoczne. Pozdrawiam i życzę miłej pracy nad FS | 
|   | 
|  01.05.2006, 22:44 | #54 | 
| Guest 

|   

Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale mam uraz do imienia jakim obdarzyłeś głównego bohatera Twojego fs i to mi się nie podoba   poza tym fs jest trochę chaotyczne, ciężkie do przeczytania... Ale to da sie przegryźć. Poza tym nawet wciąga   Pozdrawiam, martish | 
|   | 
|  01.05.2006, 23:23 | #55 | 
| Guest 

|   

nie wiem...wszyscy mówicie mu żeby jednak robił w TS1 a on sie tak cieszył że ma TS2... przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. mi to nie przeszkadza że jest w TS2 przynajmniej postacie można bardziej odróżnić. wiesz co pmkkochu zarąbiście piszesz te teksty są rozbrajające momentami ale troche brak mi tych "kiszonych ogórków" i pana wf-isty który przychodził na zastępstwa na plastykę który "usilnie próbował narysować koło"... no jak dla mnie jest super tak jak jest....no to by byłó na tyle....pozdro :*  P.S do końca odcinka myślałam że tajemniczą "adoratorką" jest patrycja a nie pani dyrektor (ta zła  )...pomyśl nad tym ale wtedy kulgający się z krzeseł marcin zostałby sam... ze stołówką   | 
|   | 
|  14.05.2006, 18:46 | #56 | 
| Guest 

|  Nadrabiam straty... 

Ale ja proponuję pomimo posta karociiiiiiii, żebyś kontynuował wszystko w ts1. Jest wiele ciekawsze i zgadzam się co do tych tekstów. Może byś przywrócił nam te teksty "kiszonych ogórków" i plastyka "malującego koło" hehe  . Jeżeli istnieją już inteligentniejsze plany, to nie będę się naprzykrzać. Ale tęsknię za tymi błędami interpunkcyjnymi, teraz już jakoś nie śmieszy mnie to jak wcześniej... | 
|   | 
|  29.05.2006, 18:00 | #57 | |
| Administrator Zarejestrowany: 26.05.2005 Skąd: Warszawa Wiek: 30 Płeć: MężczyznaPostów: 1,565 Reputacja: 102 |   Cytat: 
  .Myślę o powrócenu do starych korzeni i zaprzestaniu narazie tworzeniu gier w Rpg Makerze(bo jakoś Zamczysko Rpg Makera zaczęło mnie nudzić i jeszcze się popsuło) Może zrobię miejsc na dysku i zainstaluje simzy  tylko nie wim czy jedynka czy dwójka  . Mam pomysła  Cieszylibyście się gdyby pan W-F ista powrócił ale tylko na plastykę??   | |
|   |   | 
|  21.08.2006, 13:27 | #58 | 
| Guest 

|   

Sama się dziwię, że to piszę ale... Bardziej mi się podobało w simsach 1!!! Teraz to jest mi ich tak jakoś trudno rozróżnić i zapamiętać kto jest kto, a poza tym the sims 1 ma swoje klimaty i ich w tej wersji "nowej" brakuje...   Ale tak wogóle to FS jest odlotowe! | 
|   | 
|  24.08.2006, 21:16 | #59 | 
| Administrator Zarejestrowany: 26.05.2005 Skąd: Warszawa Wiek: 30 Płeć: MężczyznaPostów: 1,565 Reputacja: 102 |  hehe 

Właśnie mi sie przypomniało o tym forum   Chyba jednak będę skazany na robienie dalej w ts1 bo ts2 mi sie gdzieś zawieruzsyło :/ niestety ts1 ma posput płytę jedną też! Ale spróbuję jednak zainstalować  Ze mną nie ma tak łatwo wstrętna płyty xD | 
|   |   | 
|  28.01.2007, 20:45 | #60 | 
| Administrator Zarejestrowany: 26.05.2005 Skąd: Warszawa Wiek: 30 Płeć: MężczyznaPostów: 1,565 Reputacja: 102 |   

Jakby ktoś szukał innych odcinków Zwariowanej Szkoły to odsyłam na www.forum.simsweb.pl
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |