|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
ja stram się udoskonalać komputer ale nic jeszcze nie kupiłem mam 9,50 GB na dysku i mam wszystkie czeście z jedynki i jeszcze od groma dodatków i mi sie nie tnie słuchajcie. nieprawdopodobne
aqle chciałbym pograc troche w 2 bo nigdy nie grałem a kompurter mam za słaby Grafike kupić procesro pamięc dxwięk przydałoby sie kupić ze 2 lub 3 twardziele (wszytkich ciągnie do tego co nieznane, niezbadane i zaponiane przez np. lata,miesiace dni) jedynka ma to coś myślę ze 1 moim zdaniem jest idealna a 2 zrobili zeby to było coś nowego innego a ludzie chcieliby mieć przekrój 1 w 2 gdzie jest nowa grafa i w ogóle więce opcji szczegółowych (tzn. zwierzeta, wakacje,gwiazda,abrakadabra) ale nie tylko simsy na swiecie gram tez w rpg :p
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja gram w TH1 gdy nudzi mie się 2 i tak zawsze... Zaraz sobie 1 instaluje....
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Gram w 1 z prostego powodu. Więcej dodatków = więcej możliwości.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja już nie gram od baaardzo dawna w jedynkę, ale mimo wszytsko bardzo chętnie bym sobie pograł
. TH2 bardzo mi się podoba, ale ma całkiem inną atmosferę niż jedynka (nie mówię, że gorszą).
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja nie gram od stycznia.Już teraz po The Sims 2 to zwykłe są nudne.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja grałam przez jakiś okres czasu narazie nie gram w ani jedne ani drugie.Ale już niedługo zaczne bo bede miała znów The Sims2
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
grałam nałogowo, ale kiedy pojawiły się TS2, przeżuciłam się na nie. dlaczego? wszystko badziej realistyczne...
ale ostatnio znów powróciłam to jedyneczki i teraz to wszystko jest takie... śmiesze? ;> |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|