|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeden z lepszych odcinków.
![]() ![]() Tekst bardzo dobrze napisany, jest jedno powtórzenie: Patrzyła jak mężczyzna zrezygnowanie odchodził sprzed drzwi. Zrobiło się jej strasznie żal... Usiadła zrezygnowanie na fotelu. Podniosła słuchawkę i wykręciła numer telefonu. I lepiej by brzmiało "z rezygnacją" moim zdaniem. ![]() Z pani ciała zniknęły wszystkie, podkreślam wszystkie komórki rakowe! A tu by zamiast "ciała" bardziej pasowało "organizmu". Ale to drugie to szczegół. ![]() Wiedziałam, że to Roman ma coś wspólnego z tymi telefonami. ![]() I ciąża też ciekawa wiadomość. Ja myślę, że to będzie dziecko Piotra... A tak w ogóle to fs ma swój klimat. ![]() ![]() Czekam na kolejny odcinek, może wyjaśni parę spraw, np. z tą ciążą. Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1. Fajnie, że się wam podoba.
2. Sorki za powtórzenie. 3. Przepraszam za tę krawędź. 4. Ciała? Organizmu? A możliwe, że lepiej brzmi organizmu ![]() 5. Nie mam lepszej karty graficznej, tak jakoś... wyszło? ![]() Pozdrawiam gorąco :* |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jejku jejku! Mam nadzieję że nie jest w ciąży z Marcinem! Acha i nie wim czy Cię nie przejżałam z Anną i z tym ukłuciem...
![]() Pozdrawiam ~D~ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|