|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie wiem czy zauwazyles ale maxis nam oddalo rodzine Biedak w sytuacji gdy Balbina jest w ciazy. Juz uzgodnilismy na forum ze zawsze rodzil sie jej kolejny syn. Chyba nie problem domyslec sie ze Bartek to ten wlasnie ostati syn, nie? Ona go nazwala Bartek Ty mozesz nazwac nawet Apolinary i tez bedzie dobrze. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ona go nie nazwała Bartek tylko forum go nazwało BArtek i to jeszcze nie ostatnie dziecko a poza tym ja nie daję mu na imię Bartek bo jest jurz w Dziwnowie Bartek
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Losy Romea i Julii:
Cóż, pobrali się. Do ich domku, zmęczona rygorem Konstantego, wprowadziła się Hermia. Romeowi i Julii urodził się syn Patryk Konstanty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Odświerze temacik jeśli można.......
A wiec jak narazie mało się pozmieniało się życie gotowych rodzinek bo całkiem niedawno odzyskałam ponownie TS2. Lotario Don ożenił się z Kasandrą Cwir mają syna który obecnie jest dzieckiem jednak zaledwie kilka dni mu pozostało aby zmienił się w nastolatka. Kasandra także zmieniła swoją fryzure oraz nie nosi okularów i wyglada stanowczo lepiej. Don no cóż nie jest dość wierny swej żonie. Ćwir Mortimier ożenił się z Diną Kaliente i mają małego synka. Drugi syn Mortimiera jest nastolatkiem i dobrze się uczy. Kaliente Nina mieszka sama no bo jak może być inaczej. Samotnie wychowuje syna którego ojcem jest Don Lotario |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|