![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajne Simki, wszystkie mi przypadły do gustu, no może oprócz czwartej.
![]() Amanda- bardzo ładna. Twarz rzeczywiście nieco dziecinna, ale to właśnie dobrze- lubię takie Simki. No i nie mogę nic zarzucić, ciemne oczy i włosy ładnie kontrastują z jasną skórą. Siostra- śliczna, najbardziej mi się podoba. ![]() Merkucja- moim zdaniem nie najładniejsza, ale ładna. ![]() Michelle- ma bardzo pociągłą twarz, co mi się niezbyt podoba... I fryzurę (zaczesanie do tyłu), która to podkreśla. A poza tym to OK. Yumi- ładna, prosta, spodobała mi się, ale nie tak jak Amanda i jej siostra. ![]()
#23 |
Guest
|
![]()
śliczne simeczki...:* lubie ten typ urody...daj do ściągnięcia...
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Amanda:
Nie podobają mi się jej brwi, nie pasują do czarnych włosów. Za to fryzurkę ma cudną ![]() Siostra Amandy Jest chyba najładniejsza. Ma śliczna twarz, makijaz i fryzurkę. Merkucja Ma całkiem ładny makijaz i twarz, ale ta fryzura sprawia, ze jej czoło jest nienaturalnie długie. Michelle Też jest ładna, ale ma paskudne, martwe oczy. Wygląda jak przygłup przez nie. Lepiej by wyglądała z np. zielonymi oczkami. Yumi Ma jakąś blada twarz. Makijaz może byc, fryzurka też ładna. |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ja za zwykłe, proste simki uznaję te maxisowskie, a te takie nie są. Twoje laleczki są dopracowane i śliczne. Kilka szczegółów, typu kolor brwi, bym pozmieniała, ale ogólnie miodzio.
Pozdrawiam. S. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No no... cud miód i orzeszki
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|