|
|
#12 |
|
Guest
|
Piękne...cudo... Ja chcę w takim mieszkać! xD
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Ja lubię przytulne domki, a ten jest dla mnie jakiś zimny.
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
Ten domek jest śliczny,zarówno na zewnątrz,jak i w środku!Brawo!
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Śliczny, śliczny, śliczny! Trochę duży, ale i tak ŚLICZNY! A więc 10/10.
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Dziękuję bardzo za komentarze. Nie spodziewałam się aż tak pochlebnych.
Mnie się ten dom bardzo podobał ale mogłam być odrobinę subiektywna Do ściągnięcia dam pod koniec tygodnia bo teraz nie mam zbytnio czasu a jutro wyjeżdżam Jeszcze raz dziękuję za komentarze i zapraszam do oceniania tych, którzy jeszcze nie ocenili Cya :* |
|
|
#17 |
|
Guest
|
Sliczny *__*
Uwielbiam nowoczesne domki,a ten taki jest. Moze troche zimny,ale jak przypuszczam-taki mial byc ; ) Powstawal pol roku?Chyba z przerwam?: P 10/10 |
|
|
#18 |
|
Guest
|
Bardzo ładny domek. Pomysłowo wykonany, ma swój styl. Nie chciałabym w takim mieszkać, bo za zimny, ale dla simów jest idealny(no może nie do końca,, mi by się na pewno ciął
): 10/10
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
Jestem normalnie oczarowana, do bryły nie mam nic do zarzucenia, umeblowanie też jest świetne, nie za dużo nie za mało, ale tak że jest w sam raz... Ogródek mogłby byś lepszy daję 9,5/10
|
|
|
#20 |
|
Reputacja: 10
|
Z zewnątrz wygląda trochę przeciętnie, ale w środku jest cudownie. Uwielbiam takie wnętrza w biało-czarnych kolorach. Wydaje się tak czysto i jasno przede wszystkim.
Bardzo mi się podba sypialnia. Nie wiem skąd ty to bierzesz, ale meble są przecudne. Dasz link do tego domka? 1o/1o
![]() Ostatnio edytowane przez rosex : 22.05.2006 - 08:36 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|