|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta jest moim zdaniem bardzo ładna.
![]() O wiele lepsza od poprzedniej. Ładns twarz i makijaż, fryzutrka pasuje. zwykle nie podobają mi się u Simek upięte włosy, ale ta wygląda w nich naprawdę dobrze. Jeśli miałabym wymienić jakieś (drobne) wady, to: - ten nos bardzo podobny do "podstawowego" maxiosowego, albo nawet to ten, bardzo dużo osób go stosuje i czasem lepiej zrobić jakiś inny ![]() - twarz odrobinę zbyt pociągła, ale i tak jest dobrze.
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładna simka.Wszystko jest dobrze dobrane i staranne.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest śliczna, może za wyjątkiem oczu, druga mi się nie podoba :/ (bo nie lubię Murzynek).
Dasz pierwszą do ściągnięcia? |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Meliś, moim zdaniem simeczki są śliczne
![]() ![]() Twórz dalej, twórz, twórz, twórz! ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Oki umiem już dać simkę bo pomogła mi Isi;-).Plose simkę pierwszą:
![]() http://rapidshare.de/files/21169091/...Sims2Pack.html ~ ~ ~ ~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ ~ ~ ~ Oki postanowiłam dać następną simkę bo nikt niestety nie ocenia ![]() Gsunami Shindsami : ![]() Teraz podobna do wcześniejszej Mei Juna ![]() ![]() Oceniajcie błagam! ![]() Ostatnio edytowane przez Melicyanda : 25.05.2006 - 20:22 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
OK, już oceniam.
![]() Gsunami Shindsami- przypomina mi Hitomi Chuo... To chyba jej "ulepszenie". ![]() ![]() Juna- podobna do Mei? Stylem może tak, ale długością twarzy i kolorem skóry nie. ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Dziękuję!
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ostatnie simi najmniej mi sie podobaja....rozszerzone oczy i dziwne usta, cienki nos. najładniejsza była tamta Murzynka
![]() ale twórz dalej... |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
(bez obrazy) Nieładne usta i za szerokie oczy. Ale obie są ładne... Gdybyś poprawiła usta i oczy to byłyby prześliczne, naprawdę. Obie mają ładny kolor oczu
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|